В Україні зафіксували третій випадок смерті через коронавірус

Летальний випадок стався в Івано-Франківську.

В Україні вже три жертви коронавірусу.

За даними ТСН, коронавірус виявили у жінки, яка вчора, 18 березня, померла в Івано-Франківську.

Згодом Міністерство охорони здоров’я підтвердило 21 випадок COVID-19.

«Станом на 20:00 19 березня за результатами дослідження вірусологічної референс-лабораторії Центру громадського здоров’я України отримано всього 17 позитивних результатів на COVID-19: Чернівецька (10), Житомирська (1), Київська (2), Донецька (1), Івано-Франківська (1) області та м. Київ (2). За результатами досліджень регіональних лабораторій виявлено: Дніпропетровська — 2; Житомирська — 1; Також один випадок підтверджено у м. Київ», — ідеться в повідомленні.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України на три тижні запровадив карантин на всій території України задля протидії коронавірусу з Китаю. 

Кабміном запропоновано встановлення обмежень на проведення масових заходів, у яких запланована участь 200 та більше осіб.

Але це не стосується заходів державної необхідності. Проведення спортивних заходів можливе з дозволу міжнародних організацій, без глядачів. Також Україна закриває кордони. Роботу метро, а також автомобільне, залізничне та авіасполучення між містами й областями від 18 березня в Україні також буде тимчасово обмежено.

В Україні зафіксували третій випадок смерті через коронавірус