У Києві завтра повністю припиниться пасажирське сполучення

Столиця зупиняє пасажирські перевезення, крім працівників екстрених служб аптек і продмагів.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков у Facebook повідомив, що від завтра, 22 березня, у столиці будуть зупинені пасажирські перевезення у рамках посилення карантинних заходів, передає Главком.

«Київ зупиняє пасажирські перевезення, крім працівників екстрених служб аптек і продмагів. З неділі», — зазначив міністр на Facebook, додавши репліку у коментарі до власної публікації.

Нагадаємо, міністр Арсен Аваков на власній сторінці у Facebook повідомив, що карантинні заходи стануть жорсткішими, ситуація з карантином вимагає значно більшої соціальної відповідальності громадян задля уникнення важких наслідків пандемії Covid-19.

Аваков наголосив, що по всьому світу обмеження і криза. «Всюди, як і у нас, немає масок і респіраторів – і в США і в Європі – паніка захопила величезні простори світу. Немає тестів, немає апаратів штучної вентиляції легенів. Провідні економіки світу і кращі системи охорони здоров’я виявилися не готові до атаки вірусу. Це факт. У нас ситуація з цим така ж погана», – визнав він.

Источник: amazing-ukraine.com

У Києві завтра повністю припиниться пасажирське сполучення