“Привіт порошенківському вuр*дкy: мама Саакашвілі “пiдiрвaлa” Україну заявою про кoрyпцiю. 0цe так вжaрuлa

Мати екс-президента Грузії Міхеїла Саакашвілі Гіулі Аласанія відповіла на звинувачення в корупції

Відповідне відеозвернення Міхеїл Саакашвілі в своєму Facebook підписав як “Привіт порошенківському вир*дку” безпосередньо від моєї мами”.

Як відомо, в ефірі телеканал Zik вийшов сюжет, в якому телеведучий Сергій Поярков міркує на тему походження грошей на будівництво будинку екс-президента Грузії Міхеїла Саакашвілі.

Скандальний шоумен припустив, що мати Саакашвілі, навіть якщо б не їла, не пила і не ходила в туалет, то все одно не змогла б собі дозволити такий розкішний будинок.

На гучні слова з боку Пояркова надійшла негайна відповідь з боку самої матері Саакашвілі – Гіулі Аласанії.

“Вітаю, я мама Міхеїла Саакашвілі Гіулі Аласанія. Я тільки що дізналася про те, що якийсь Поярков, висловився про те, що ділянка, на якому стоїть цей будинок, який ви бачите, придбаний мною.

Справа в тому, що я професор, засновник і президент одного з найбільших приватних університетів в Грузії – це University of Georgia, зарплата моя вже протягом довгого часу становить близько 10 тисяч доларів на місяць, так що … “, – впевнено заявила Гіулі у відеозверненні.

Привіт порошенківському виродку напряму від моєї мами

Привіт порошенківському виродку напряму від моєї мами—Привет порошенковскому ублюдку прямо от моей мамы

Gepostet von Mikheil Saakashvili am Sonntag, 26. April 2020

Вона також додала, що ділянка ця невелика, близько 10 соток, і в перебігу трьох років будинок будується, а його площа становить близько 100 квадратних метрів.

“Це зовсім невеликий будинок, так що я думаю, що я цілком могла собі могла дозволити побудувати цей будинок. Я все життя жила чесною працею і теж саме робив мій син, так що я ні в якому разі не дозволю паплюжити його і моє ім’я “, – резюмувала мати Михайла Саакашвілі у відеозверненні.

“Привіт порошенківському вuр*дкy: мама Саакашвілі “пiдiрвaлa” Україну заявою про кoрyпцiю. 0цe так вжaрuлa