Микола дoгрaвcя. Вuрiшeнo, що він має здати мaндaт: “Слуги народу” нaкuнyлucя на ресторатора Тищенка

Народні депутати від “Слуги народу” розкритикували свого колегу по фракції Миколу Тищенка, який оскандалився прийняттям гостей своєму київському ресторані “Велюр” на тлі дії карантинних обмежень. Про це у себе в Facebook написали нардепи Богдан Яременко та Гео Лерос, передають Патріоти України.

За словами Яременка, ресторан “Велюр” не продає їжу з допомогою доставки, тому його відкриття вже можна вважати порушенням. У зв’язку з цим депутат вважає, що Тищенко повинен визнати свої порушення, вибачитися та сплатити штраф за кожен день роботи свого ресторану в умовах карантину.

Если ты кум Ермака, то тебе можно всё.Зная этого человека, у меня не было ни малейшего сомнения, что его рестораны…

Gepostet von Geo Leros am Dienstag, 28. April 2020

“Пояснення, що ресторан працює як штаб, породжує ще більше проблем. Микола Тищенко претендує на те, що очолює якийсь київський виборчий штаб Слуги народу. Так само потрібно пояснити, що в цьому штабі робили депутати СН, які не мають відношення до виборів у Києві, а тим більше – представники інших фракцій? Ще більше питань викликає присутність в “велюровому штабі” бізнесменів”, – написав Яременко.

У свою чергу нардеп Гео Лерос звернув увагу на те, що одним з відвідувачів ресторану Тищенка в період карантину був “хрещений батько тендерної мафії” часів Віктора Януковича Антон Яценко. На думку нардепа, його колега Микола Тищенко повинен скласти депутатський мандат і продовжити займатися ресторанним бізнесом.

Микола дoгрaвcя. Вuрiшeнo, що він має здати мaндaт: “Слуги народу” нaкuнyлucя на ресторатора Тищенка