Запитав чи випадково в кишені журналіста не знайдуться нapкоtики, а далі… ФОТО

Це Педос. Генерал поліції. Начальник ГУ у Вінницькій області. Журналісти Стоп корупції дізналися, що Юра Педос мешкає у незадекларованому маєтку.

Він просто не вказав його у переліку майна, яким користується. Мабуть забув. Згідно з реєстром будинок зареєстрований на його батька, а добудова на подвір’ї — на батька його дружини.

Журналіст Артем Поліковський під’їхав сьогодні з ранку під будинок та зафіксував, що Педос виїжджав на роботу саме звідси. Він вийшов до журналістів.

Але щойно зрозумів, що запитання незручні, увімкнув режим «рагуля». Погрожував кримінальними справами.

А пізніше запитав, чи випадково в кишені кореспондента не знайдуться наркотики. Педос зателефонував 102 та повідомив: «На мій будинок напали, напали на мою сім’ю та перешкоджають мені виїхати».

Підсумок. Відеокамеру вилучили. Намагалися забрати флешку з відеозаписом. Де видно, як нахабно себе поводить Педос. Разгялдалося питання затримки журналіста (!).

В результаті сюжет не було відзнято. Стовідсоткове перешкоджання законній професійній діяльності — 171 ст. КК. Питання. І куди ми маємо скаржитись? Правильно, Педосу!))

Але по нашій заяві жодного руху. Звичайно будемо писати і по інших адресах та органах. Знайдемо управу на цього наляканого. Вибачте але це занадто. В найкращих традиціях часів Януковича.

Давайте зробимо відомим цього Педоса. Кажуть, що він людина Гройсмана. Прошу репост.

Роман Бочкала

Запитав чи випадково в кишені журналіста не знайдуться нapкоtики, а далі… ФОТО