Звернення к слугам народу і до всіх, кому не байдужа доля країни

По всій країні розвішані плакати й білборди з фізіономіями мерзотників, які розграбували країну, із закликами до українців голосувати за них.

І, звичайно з обіцянками всіх нагодувати та зробити щасливими! Ці аморальні типи вже виділяли вам щастя упродовж довгих років. Віддали добровільно Крим! Здавали й Донбас, але не вийшло. Зупинили здачу злякавшись, що втратять владу.

Злякалися власного народу! До того ж до них дійшло, що їх і Кремль Похер, як пізніше надійшов з Моторолла і Захарченко. Кремль не терпить князьків місцевих і на їх місце призначає своїх! Всі ці «особи» на розвішаних плакатах пов’язані між собою круговою порукою і неважливо хто б не прорвався з них до влади, результат буде один !!!

Не всякий це розуміє і вивчає особи і їхні очі. І помиляються точно так же, як Президент США Буш помилився дивлячись в очі Путіна. Ой, білборди це дрібниця! Працює вся можлива пропаганда включаючи кремлëвскую. Обман і брехливі цифри. Звучать хвалебні оди Порошенко й іншим колишнім при владі. Обливання помиями В.Зеленського і СН.

Атака продумана і розрахована на поразку що існує влади. Залучені фахівці утончëнной брехні. Мріють про реванш! А які зустрічні кроки видно з боку СН? Їх не чути! Ну так, їм не вистачає досвіду і немає ЗМІ, які б повідомляли про їхні справи! Але є ж гарячі душі серед СН і серед небайдужих українців!

Спростовуйте фальш ллється на українців не мають інтернету і слухають рупор олігархів і негідників. Що є простіше, як виставити стіл та кілька стільців і плакат з написом «СЛУГА НАРОДУ»! На столі лежать листівки, в яких вказані досягнення нової влади і які законопроєкт вже прийняті В.Радою завдяки роботі фракції СН. І плани!

І так в кожному населëнном пункті, а в містах в різних місцях одночасно. І заклики, бесіди, відповіді на питання! Мовчати не можна! Час уже не терпить. Міркувати про те, що розумний і так все розуміє, а до дурня не дойдëт, помилка!

До кожної людини необхідно донести правду. До кожного !!!

Автор Володимир Любимов

Звернення к слугам народу і до всіх, кому не байдужа доля країни