Країна приголомшена! Обезголовила рідну доньку. По Харкові бігала гола жінка з відрубаною головою в руках

У Харкові затримали голу жінку, яка бігала по місту з пакетом з людською головою.Як повідомляють джерела OBOZREVATEL, поліція затримала жінку о 05:30 у четвер, 30 квітня. При цьому вона була в оголеному вигляді та з ножем в руках.

Попередньо вік затриманої до 30 років. Також вік невстановленої жертви близько 30 років.За повідомленням телеграм-каналу «Веха», у жінки в руках була «заточка». При затриманні вона кидалася на поліцейських. У затриманні брали участь чотири екіпажі поліції.

В ГУ НПУ Харківської області повідомили, що подія трапилася на вулиці Полтавський шлях.»Виїздом на місце події поліцейські виявили громадянку в неадекватному стані. В одній руці вона тримала ніж, в інший – пакет, в якому знаходилася відрізана жіноча голова», – йдеться в повідомленні. При цьому затримана нічого не пояснювала і відмовилася спілкуватися з поліцією.

У поліції додали, що 8:25 надійшла інформація про звернення 40-річного жителя села Подвірки. Він повідомив, що вранці за місцем проживання в сусідній кімнаті виявив обезголовлене тіло своєї 11-річної племінниці. Відомо, що чоловік живе в будинку разом зі своєю 38-річною сестрою та її дочкою.

На місце НП виїхала виїхала слідчо-оперативна група.Обережно, фото +21

Поліція на місці НП

Поліція на місці НП

У Харкові гола жінка носила в пакеті відрізану голову

Відрізана голова в пакеті

Новина оновлюється …

Виявилося, що голова, яка була в пакеті у неадекватної жінки, затриманої в Харкові, за попередніми даними належить її рідній дочці.Про це повідомляється на сайті Національної поліції України в Харківській області. Правоохоронці зазначили, що про злочин повідомив брат підозрюваної.

«30 квітня близько 06:00 в Холодногірський відділ поліції надійшло повідомлення про те, що по вулиці Полтавський шлях йде оголена жінка. Виїздом на місце події поліцейські виявили громадянку в неадекватному стані. В одній руці вона тримала ніж, в інший – пакет, в якому знаходилася відрізана жіноча голова», – йдеться в повідомленні.За даними поліції, будь-що пояснювати і розповідати жінка відмовилася. Для з’ясування обставин події її доправили в Холодногірський відділ поліції.

Однак 30 квітня о 8:25 зі служби «102» до Дергачівського відділу поліції надійшла інформація про звернення 40-річного жителя села Подвірки. Він повідомив, що вранці за місцем проживання в сусідній кімнаті виявив обезголовлене тіло своєї 11-річної племінниці. Чоловік живе в будинку разом зі своєю 38-річною сестрою та її дочкою.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Дергачівського відділу поліції. Інформація про ці події зареєстрована в журналах обліку територіальних підрозділів поліції. Всі обставини встановлюються.

Джерело

Країна приголомшена! Обезголовила рідну доньку. По Харкові бігала гола жінка з відрубаною головою в руках