Це вам українці нова реальність : Кравчук назвав головного винyвaтця рoзрyхи на Україні

Перший президент України Леонід Кравчук прокоментував політичну ситуацію в країні, а також назвав відповідального за всі нинішні проблеми Києва .

В інтерв’ю виданню “Комсомольская правда” він звинуватив колишнього лідера української держави Петра Порошенка в розрусі, яка на даний момент панує на Україні. Кравчук навів в приклад відразу кілька факторів, які доводять політичну неспроможність Порошенко, а також пояснив, чому “з двох зол” українцям краще вибрати Зеленського.

В першу чергу, Кравчук зауважив, що Порошенко ось уже цілий рік робить заяви, різко критикують всі рішення і дії нинішнього президента України Володимира Зеленського. Лідер партії “Європейська солідарність” постійно звинувачує Зеленського в тому, що він не виконує своїх передвиборних обіцянок ….

“Партія Порошенко і сам він весь цей рік систематично, послідовно роблять все, щоб підкреслити, що президент Зеленський не виконує своїх обіцянок”, – зазначив Кравчук.

Однак Леонід Кравчук нагадав, що Порошенко сам винен в більшості бід України. Саме він несе відповідальність за розв’язання громадянської війни в Донбасі. Під час перебування Порошенко в кріслі президента в країні виникла велика система корупції, а населення остаточно зубожіло. Україна опинилася під зовнішнім управлінням саме завдяки діям колишнього президента.

“Так ось – тепер він як ні в чому не бувало таврує Зеленського. Сам і навернув цих проблем, які тепер повинен вирішувати Зеленський”, – заявив співрозмовник “Комсомольської правди”.

Кравчук також зауважив, що Порошенко не слід приписувати свої “заслуги” іншим людям, звинувачуючи їх у всіх смертних гріхах, і необхідно запам’ятати, що в політиці є такі поняття, як мораль, честь і совість.

Раніше український політолог Вадим Карасьов заявив, що незабаром екс-президент Петро Порошенко може домогтися політичного реваншу. Його популярність почала зростати після того, як партія “Слуга народу” вступила з ним в союз .

За матеріалами сайту Політика

Це вам українці нова реальність : Кравчук назвав головного винyвaтця рoзрyхи на Україні