Після того, що зробив Шмигаль я чітко розумію, що цьому чyвaкy пора в тюpму або як мінімум до пxихiатра – українець

Дивлюся за останніми діями Шмигаль і розумію, що цього чуваку пора або в тюрму або як мінімум до психіатра. Спочатку він видав розпорядження про те, що КОЖЕН українець, у якого на картці є більше п’яти тисяч гривень, повинен пояснити походження цієї ГІГАНТСЬКОЇ СУМИ, в іншому випадку, його гроші будуть ЗАБЛОКОВАНО.

Шмигаль, а чого ти не зобов’язав ЧИНОВНИКІВ і твоїх господарів ОЛІГАРХІВ, пояснити звідки у них взялися будинку за МІЛЬЙОНИ ДОЛАРІВ ?? Звідки взялися машини за СОТНІ ТИСЯЧ ДОЛАРІВ ?? Звідки у них взялася НЕРУХОМІСТЬ за кордоном на СОТНІ МІЛЬЙОНІВ ДОЛАРІВ ?? Звідки гроші на ПРИВАТНІ АРМІЇ, які їх ОХОРОНЯЮТЬ ???

Ти не хочеш поцікавитися, звідки Ахметов бере гроші, що б тобі Шмигаль платити МІЛЬЙОНИ ??? Тобі Плять важливіше знати, де людина взяла П’ЯТЬ ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ (менше 200 доларів) ???? НІ. НІ Шмигаль, ти спочатку піди до тих ХТО ГРАБУВАВ, а вже потім докопуватися до ЛЮДЕЙ.

Ти ж ИДИОТ вбиваєш банківську систему. Тепер люди змушені навіть таку дрібницю, пересилати один одному поштою або віддавати при зустрічі. Те, що ти Шмигаль шкідників, то вже зрозуміло.

Ну ось твоє вчорашнє дію, змусило мене РЕАЛЬНО засумніватися в твоєму психічному здоров’ї. Вчора Шмигаль НЕ БАГАТО НЕ МАЛО, вирішив, що УКРАЇНЦІ це його Шмигаль кріпаків.

І це він пан Шмигаль буде вирішувати, МОЖНА чи НАМ кріпосного їхати працювати за кордоном або залишатися вдома і ПРАЦЮВАТИ на Шмигаль. Він не випустив літак, який надіслав за СВОЇ гроші роботодавець з Англії, щоб УКРАЇНЦІ полетіли на роботу в Англії …

Мало того, він вчора зустрівся з послом ЄС, з американським послом, що б обговорити ЦІНУ на УКРАЇНСЬКУ РОБОЧУ СИЛУ. Ну це НЕ пистец ??? ШМИГАЛЬ ЗДОРОВИЙ ???? … ..

Розумієш Шмигаль, що б люди не виїжджали працювати за кордон, ти можеш зробити тільки ОДНЕ, це запропонувати їм зарплату, яку вони отримують за бугром. Ти можеш ПРЕДЛОЖИТЬ ТАКУ ЗАРПЛАТУ ??? НІ ??? Тоді пішов НА ХЕР …

Що б люди не виїжджали, тобі Шмигаль треба працювати ДЕНЬ і НІЧ. Тобі ідіот треба НЕ ПЕРЕСЛІДУВАТИ малий і середній бізнес, а ДОПОМАГАТИ йому. Тобі треба боротися з корупцією. Тобі треба знайти гроші там, де знайшов їх Пашинян (у чиновників, корупціонерів і олігархів).

А взагалі тобі найкраще подобру здорові звалити і звільнити своє місце Міші. Ось йому пояснювати не треба, як РЯТУВАТИ КРАЇНУ …

Oleg Khvoshchevsky

Після того, що зробив Шмигаль я чітко розумію, що цьому чyвaкy пора в тюpму або як мінімум до пxихiатра – українець