Справедливість існує: Cкaсyвaня мільйонних прeмiй депутатів, чиновників, прокурорів суддів – вони не зaслyжuлu

На сайті Президента України стрімко набирає голоси петиція за скасування мільйнних премій чиновників і дпетутатів. У Звяку з тим що ВОНИ ПОРУШУЮТЬ статью КОНСТИТУЦІІ УКРАІНИ про РІВНІ ПРАВА ГРОМАДЯН УКРАІНИ!

ТЕКСТ ПЕТИЦІЇ

Шановний Володимир Олександорович! Прошу Вас з метою запобігання соц вибуху ВИЗНАТИ НЕЗАКОННИМИ ВСІ ВИСОКІ ЗАРПЛАТИ та ПРЕМІІІ ПОНАД 5 мінімальних пенсій ВСІХ ДЕРЖ ЧИНОВНИКІВ ВИЩОГО РАНГУ ,ПРОКУРОРІВ СУДІВ,та ІНЬШІ НАДМІРНІ ЗАРПЛАТИ з 2014 року по 2020рік! У Звяку з тим що ВОНИ ПОРУШУЮТЬ статью КОНСТИТУЦІІ УКРАІНИ про РІВНІ ПРАВА ГРОМАДЯН УКРАІНИ!

Підтримати створення депутатськоі та Слідчоі спеціальноі комісії ,закону про повернення Надмірно високих Зарплат ,СКАСУВАННЯ ТА ПОВЕРНЕННЯ ВСІХ ПРЕМІЙ! у Звязку з визнанням народом Украіни роботу чиновників,депутатів Колишнього Складу Верховноі Ради та уряду Яценюка Гройсмана -Злочинними! Визначити механізми повернення Необрунтованних зарплатсум які перевищують зарплату Дерслужбовця Украіни у розмірі 30тис.гр. ВИЗНАТИ ВСІ ПРЕМІІ НЕЗАКОННИМИ !

Автор (ініціатор): Урбанський Олександр Миколайович

Щоб підтримати петицію на сайті Президента України перейдіть на цей сайт petition.president.gov.ua, зареєструйтесь і натисніть підтримати! Номер петиції – №22/084548-еп

Справедливість існує: Cкaсyвaня мільйонних прeмiй депутатів, чиновників, прокурорів суддів – вони не зaслyжuлu