Міхо не залишив для них шансів! Саакашвілі почав діяти . Камери для них вже готові

Сьогодні Рада директорів Американської торговельної палати в Україні провела онлайн-зустріч з Міхеілом Саакашвілі, який нещодавно був призначений Головою Виконавчого комітету Національної ради реформ.

В ході зустрічі учасники обговорили плани Національної ради реформ щодо відновлення імпульсу реформ в Україні та можливі шляхи стимулювання прямих іноземних інвестицій. Керівництво Палати озвучили стратегічні та галузеві пріоритети.

Міхеіл Саакашвілі розповів, що зараз працює над створенням офісу досягнень та результатів (“Delivery and Results Office”), в якому буде можливість відстежувати всі позитивні зрушення та процес реформування. Він також зазначив, що має бути чітка комунікація про те, в якому напрямку йде Україна. Основними напрямками діяльності є митна реформа, запуск Київського фінансового центру, регуляторна гільйотина та судова реформа.

«Ми вдячні Міхеілу Саакашвілі за відверту та конструктивну дискусію. Компанії-члени Палати мають багато професійного досвіду, і ми готові працювати разом з командою Міхеіла Саакашвілі. Ми сподіваємось зробити Україну місцем, куди інвестори прагнуть заходити і вести бізнес, і де компанії зростають і розширюються, рухаючи економіку вперед», – коментує Андрій Гундер, Президент Американської торговельної палати в Україні.

Варто зазначити, що Голова Виконавчого комітету реформ, експрезидент Грузії Міхеїл Саакашвілі не сидить без діла.

Після останньої зустрічі з генпрокурором Іриною Венедіктовою заявив, що вона «абсолютно відкрита до діалогу».

Про це він написав у Facebook.

За словами Саакашвілі, «вперше за історію прокуратури України генеральний прокурор зустрівся за круглим столом з представниками провідних бізнес-асоціацій».

Саакашвілі заявив, що під час зустрічі дві години «йшла дуже предметна та іноді жорстка розмова про незаконне втручання з боку правоохоронних органів в діяльність бізнесу».

«Це дуже позитивна ініціатива і дуже здорово, що Ірина Венедіктова абсолютно відкрита до такого діалогу. Сьогодні вона вела дуже відверту та конкретну розмову, без натяку на бюрократизм», – сказав він.

Саакашвілі заявив, що на зустрічі домовилися про створення департаменту по захисту інвестицій, а також про те, що раз в два тижні будуть проводитися зустрічі робочої групи.

Варто також зазначити, що нещодавно Саакашвілі заявляв, що найпріорітетніша реформа – це загалом боротьба з корупцією – у всіх напрямках, особливо на митниці – чого чекає від нього президент.

Українці ж пишуть – що камери вже давно готові – та чекають всіх, хто наживається на країні, і надіються – що Саакашвілі впорається зі всіма завданнями.

Міхо не залишив для них шансів! Саакашвілі почав діяти . Камери для них вже готові