Пили горілку і годинами по черзі гвалтували: у справі про катування жінки у відділку поліції можуть з`явитися нові винні

У ДБР не виключають, що у справі про зґвалтування та побиття 26-річної жінки у м. Кагарлик Київської області можуть з`явитися нові обвинувачені. Там зазначили, що поліцейських-ґвалтівників могло бути більше.

Про це “Фактам” повідомив прес-офіцер ДБР Максим Білоусенко.

Він зазначив, що поліцейські дійсно забрали жінку з її дому. Вони привезли її у відділ поліції та змусили взяти на себе вину за крадіжку. Коли та не погодилась, правоохоронці почали розпивати горілку, бити та годинами по черзі гвалтувати потерпілу.

“Державне бюро розслідувань перевіряє інформацію про те, що до справи про побиття та зґвалтування могли бути причетні і інші співробітники райвідділу”, – сказав він.

Повідомляється, що жінка, яку зґвалтували в відділенні поліції, не була підозрюваною у якій-небудь справі.

“Це 26-річна місцева жителька. Вона проходила у справі просто як свідок. Її викликали на допит саме як свідка, так як в кримінальному провадженні, яке на той момент розслідувалося – кілька знайомих жінки фігурували як підозрювані в крадіжках особистого майна. До потерпілої поліцейські приїхали ввечері 24 травня. Треба сказати, що ця жінка, скажімо так, з соціально незахищеної сім’ї. Кілька разів раніше вона притягувалася як підозрювана у справі про крадіжки”, – повідомляє джерело видання.

Поліцейські почали вживати спиртне прямо в кабінеті і в присутності свідка. Потім вони почали її бити, надягли на неї протигаз, стріляли над головою з пістолета.

“Чого хотіли добитися? Напевно, щоб свідок взяла на себе чужі крадіжки. Причому жінку зґвалтували по черзі кілька разів. Їй потім навіть погрожували, що закопають в лісі. Ще одна резонансна деталь. У сусідньому кабінеті в цей же час допитували чоловіка. Він почув жіночі крики в іншій кімнаті, захвилювався, і поліцейські, щоб змусити його мовчати, нікому не розповідати про те, що він чув (саме тільки чув, бачити не міг), почали його теж бити. У чоловіка перелом носа і ребер. Він стверджує, що його також погрожували зґвалтувати і насильно вливали в рот горілку. До речі, насильно горілкою поїли і потерпілу жінку”, – повідомляє видання.

Пили горілку і годинами по черзі гвалтували: у справі про катування жінки у відділку поліції можуть з`явитися нові винні