Тримайтеся! 14-річний хлопчик, який передбачив кoрoнaвiрyс, відзначився новим прогнозом

14-річний Абіна Ананд з Індії в серпні минулого року передбачив спалах страшного вірусу, яка, як ми бачимо, здійснилася. Днями підліток дав нове пророцтво, і воно теж не зовсім радісне, повідомляє портал WWW.PLANETANOVOSTI.COM .

Минуле пророкування було розміщено на відеохостингу YouTube, ролик називався «Серйозна небезпека для світу з листопада 2019 по квітень 2020». Ясновидець тоді зазначив, що прийде серйозна криза. Абіна не говорив конкретно про вірус. Він тільки згадав, що найбільше постраждає Китай, а також «багаті» країни. Передбачення через кілька місяців почала реалізовуватися.

У новому відео під назвою «Майбутнє світу 2020-2021» підліток розповів майбутні випробування на основі астрологічного аналізу. Так, хороших новин не буде принаймні до кінця червня, а штам втихомириться приблизно в липні. Раніше ЗМІ писали після аналізу передбачення індійського ясновидця, що коронавірус зникне 29 березня. За словами Абіна, він мав на увазі тільки послаблення його, до того ж тимчасове.

20.12.20 варто очікувати нову катастрофу, яка виявиться більш небезпечною нинішньої. Негативний вплив катастрофи триватиме аж до березня 2021 року.

Людство будуть атаковано ще більшим числом вірусів, криза «постукає» в абсолютно всі країни. Можлива поява «супербактерій», з якими люди ще не стикалися. Нам залишається тільки сподіватися на краще і вірити, що все закінчиться добре.

Тримайтеся! 14-річний хлопчик, який передбачив кoрoнaвiрyс, відзначився новим прогнозом