Найманець “ДНР” розповів, що насправді ЗСУ зробили з бойовиками на передовій: “Просто серце починає боліти”

Російські бойовики заявляють про важку ситуацію на передовій Донбасу, де ЗСУ де наносять регулярні удари по позиціях окупантів.

Російські найманці “ЛДНР” скаржаться на ситуацію на передовій, де підрозділи української армії домінують. Один з російських бойовиків Владлен Татарський заявляє, що ЗСУ ліквідують російських найманців по всій лінії фронту. При цьому ситуація з розгромом разведвзвода “ДНР” на Світлодарськ дузі повторюється повсюдно, проте про ці випадки публічно говорять рідко.

“Доводжу до вашого відома, що я знаю набагато більше таких випадків, просто вони не спливли в нете. Ось загинуло знову 7 осіб в 7-й бригаді … Якщо подивитися з початку року подібні випадки по всьому фронту, то можна ох .. .еть … Просто серце починає боліти ” , – заявив російський найманець.

За словами бойовика йому важко дивитися на відео, які викладають українські військові, які обстрілюють позиції бойовиків на передовій. При цьому роздратування Татарського викликає факт повного ігнорування з боку армійського керівництва бойовиків наявності істотної проблеми.

При цьому він підозрює зрадників в керівних відділах окупантів. “До чого нас приведе таке чудове армійське керівництво – страшно уявити!” – пише він.

Найманець “ДНР” розповів, що насправді ЗСУ зробили з бойовиками на передовій: “Просто серце починає боліти”