Кoлoмoйcькuй зaгoвoрuв: Вiн oпрuлюднuв фaктu вiд якuх Пoрoшeнкy вжe нe дo cмiхy

За новими правилами соц мережі Фейсбук уся інформація яка не підтвердженна офіційними довідками, штампами та печатками не може бути опублікована як новина, а всі видання які публікують таку інформацію є прибічниками сил зла, саме тому від сьогодні ми публікуємо усі матеріали з поміткою “Думка автора” .

Ігор Коломойський порадив Петру Порошенко «фільтрувати свій гнилий базар», а то країна дізнається чим він займався все 5 років кровопролиття в Україні.

Коломойський розповів як Петя віджимав обленерго по всій країні і вирішив стати татом всіх олігархів країни.

За словами Коломойського, Порошенко абсолютно не цікавила країна і той хто думає що Порошенко «державник» дуже дурний і неосвічений.

Пряма мова:  «Петру Олексійовичу потрібно дуже обережно висловлюватися на адресу« 1 + 1 »і бажано Коломойського, тому що ми з ним почнемо розбирати все його героїчне минуле за 5 років …

В кінці 2014 року або десь в на початку 2015 року відбувся конкурс з продажу 25% акцій «Вінницяобленерго», які ще тоді перебували в фонді держмайна і, коли одна з наших компаній брала участь (в конкурсі – ред.) Торгувалася, то Порошенко особисто мені обурювався, що нафіга ти пішов на цей конкурс підняв мені ціну тощо.

Особисто зізнався, що це його акції. І що з-за того, що пішла якась компанія, пов’язана зі мною, він обурювався, бо довелося зробити зайвих два-три кроки і більше заплатити.

Був вкрай цим незадоволений, це вже як президент. Тому коли він говорить, що не має до цього ніякого відношення … ця компанія ( «Енер Вінниця» – ред.) – це 100 відсотків його дочірнє підприємство, яке належить «Вінницяобленерго» або тим, же акціонерам, яким належить «Вінницяобленерго». І він має пряме відношення до підвищення тарифів ».

Деталі:  За словами Коломойського, в 2013-2014 рр. Порошенко, ще до того, як став президентом, позичив Костянтину Григоришину 50 млн доларів. А натомість він взяв під заставу акції «Вінницяобленерго». Засоби Григоришин нібито отримав від Порошенка через офшори.

Коломойський розповів, що Григоришин з Порошенком до сих пір не розрахувався і кому зараз належать акції «Вінницяобленерго» у Коломойського не знають: «Чи то Григоришину термін погашення заборгованості продовжили, то Порошенку вже перейшли у власність».

Також Коломойський порадив Порошенко готуватися до цивільним судовим процесам, які на нього чекають.

За словами Коломойського залишилося чекати ще чуть-чуть …

У найближчі місяці країна побачить все що накоїв Порошенко і що насправді рухало ним на Майдані.

«Україна дізнається все, що накоїв Порошенко. По хвилинах все розписано. Ще трохи залишилося », – заявив Коломойський.

Обов’язково збережи наш сайт собі в закладки. Ми повідомляємо тільки про найголовніше!

Кoлoмoйcькuй зaгoвoрuв: Вiн oпрuлюднuв фaктu вiд якuх Пoрoшeнкy вжe нe дo cмiхy