“Готуйтеся, ми зайдемо в кожну домівку”: Ходаковський заявив, які області України захоплять наступними

Ходаковський хоче піти в наступ і зайняти всю Лівобережну Україну по лінії Дніпра, яку буде так набагато простіше захищати.

Бойовики “ДНР” вважають, що оптимальним підходом для російських найманців буде наступ на позиції України і захоплення всієї Лівобережної частини України, з проведенням лінії фронту по Дніпру, передає  Діалог.UA .

Про це в коментарі російським ЗМІ заявив один з перших ватажків ОРДЛО Олександр Ходаковський, за словами якого, захищати нову територію російським найманцям буде набагато простіше, якщо лінією фронту буде широкий Дніпро.

Таким чином, російські найманці планують захопити Херсонську, Запорізьку, Дніпропетровську, Харківську, Полтавську, Сумську та Чернігівську області. “На мою думку, оптимальним було б не зупинятися до Дніпра. Це було б для нас гарною підмогою, вододілом в плані утриманні лінії фронту. Якщо зараз лінія фронту у нас в” Л / ДНР “400 з гаком км, то в разі виходу на кордон Дніпра, на його лівий берег, протяжність лінії фронту збільшиться практично в 3,5 рази. І водна межа в цьому сенсі для нас буде серйозною допомогою “, – заявив він.

При цьому Ходаковський дав зрозуміти, що після виходу на берег Дніпра рішення про подальше настанні буде приймати Росія, яка раніше зупинила просування своєї армії в 2014 році. Ватажок “ДНР” заявляє, що, за його розрахунками, Маріуполь і Слов’янськ “повинні давно вже бути” в складі ОРДЛО.

“Готуйтеся, ми зайдемо в кожну домівку”: Ходаковський заявив, які області України захоплять наступними