Від побаченого українці ще довго не зможуть оговтатись: ЗМІ показали куди переїхав Зеленський з сім’єю: Золото, мрамур, кінозал і…

Президент України Володимир Зеленський з сім’єю тепер живе в державній резиденції в Кончі-Заспі, відомої як “дача Ющенка”. У вульгарному році на її ремонт з державного бюджету виділили 300 тисяч гривень (щоб переглянути відео доскрольте сторінку до кінця)

У 2014 році, коли президент Віктор Ющенко залишав цю резиденцію, стало відомо про деталі облаштування триповерхового особняка площею понад 2 тисячі квадратних метрів. У будинку чотири спальні, санвузли, оброблені мармуром, ліфт, кінозал, є також більярдна, солярій, сауни, басейн і масажний кабінет.

Під час президентства Ющенка зміст резиденції щорічно обходилося в 30 млн гривень на рік.

Про це йдеться в розслідуванні програми “Схеми”. Розслідувачам вдалося з’ясувати, що після продажу власного будинку в селищі Іванковичі під Києвом  Володимир Зеленський і його дружина стали з’являтися в Кончі-Заспі.

Прес-секретар президента України Юлія Мендель не змогла прокоментувати це питання, зауваживши, що глава держави перебуває у відрядженні. За даними розслідувачів, в кінці 2019 року на “дачі Ющенка”, або в “будинку No 29”, почали ремонт. Майже в 200 000 гривень з держбюджету обійшлися “аварійно-відновлювальних робіт по поточному ремонту будинку”, ще 110 000 долл – “ремонт системи пожежної сигналізації”.

Новою господинею будинку Зеленських в Іванковичах стала дружина заступника фракції “Слуга народу” Юрія Кисіля Валентина. Сума договору – 12 млн гривень ($ 445 тис.).

Колишній парламентарій Борислав Береза вже  прокоментував  резонанс в Мережі після  переїзду президента в державну резиденцію , яку він обіцяв віддати дітям.

До слова, в декларації Зеленського зазначено, що він володіє 5 квартирами і 5 нежитловими приміщеннями в Києві загальною площею тисяча п’ятсот п’ятьдесят-чотири квадратних метра, а також квартирою в Великобританії, квартирою в Криму, будинком в Італії і готелем в Грузії. Політологи нагадали, що два попередні президенти відмовилися жити в держрезиденції.

Петро Порошенко не переїжджав з власного будинку, а  Віктор Янукович  влаштувався в резиденції Межигір’я, яка була виведена в приватну власність в 2007 році.

Від побаченого українці ще довго не зможуть оговтатись: ЗМІ показали куди переїхав Зеленський з сім’єю: Золото, мрамур, кінозал і…