Сенсаційна новина від військового: “Брехня Порошенко про морпіха і Зеленського могла забрати десятки життів наших бійців. Проклятий олігарх явно діє в інтересах Росії”

Боець Збройних Сил України, позивний “Туря”, зробив термінове звернення до громадян України.

Військовий повідомив надважливу новину, яка однозначно буде цікавою для СБУ та контрозвідки.

Слова “Турі” передає видання Слово України. Текст заяви лишаємо без змін:

“Я хочу звернутись до всіх українців, які репостять в соціальних мережах новину про морпіха, який буцімто 4 дні лежав поранений на полі боя поблизу Горлівки і буцімто Зеленський в цьому винен. Це цинічна брехня, яку розносять по мережі псевдоволонтери, псевдожурналісти та шнирі Порошенко Юрій Бірюков, Мирослав Гай, Віталій Гайдукевич та їхня компанія відморозків.

Насправді морпіх загинув відразу, в ту ж секунду. В нього влучив міноментний снаряд, там було неможливо вижити. Після цього сепари та російські найманці спеціально запустили мульку, що буцімто морпіх живий. Вони розраховували на те, що наші бійці підуть його рятувати і якщо б це сталось, жертв було б десятки. Бойовики на місці влаштували засідку, та замінували все навкруги.

В той же час шнирі Порошенко підхопили цю мульку, що морпіх живий і влаштували справжню “зраду” проти Зеленського. Я не голосував за Зеленського, але в цьому випадку шнирі Порошенко пробили дно і явно діяли в інтересах Росії. Бірюков на центральних телеканалах почав заявляти, що потрібно негайно рятувати морпіха. Відморозок навіть не намагався дізнатись правди, а відразу заявив, що Зеленський не відправляє допомогу. Потім ці же темники почав використовувати особисто олігарх Порошенко. Так ось, кончені відморозки, я був в Іловайському котлі. Там ваш проклятий хетьман залишив помирати не соті, а тисячі українських бійців! Він в той час переоформляв офшори на Рошен і влаштовував паради в Києві! Виблядки, ви ж про це памаятаєте?

“Нікакіх котлов нет, ето все агенти Кремля. Сітуація под контролем хетьмана Порошенко” – так ви казали, в той час коли ми гинули в страшних муках під пекучим сонцем Іловайська? Ось там ваш хетьман дійсно залишив помирати кращих синів України, а ситуація з морпіхом це диверсія не проти Зеленського, а проти України і Зброїних Сил України.

Шановні українці. Прошу вас перевіряти інформацію та не вірити в слова проклятих пропагандонів Порошенко. Ці виблядки діють в інтересах ворога. Я вже не вперше бачу, що угрупування Порошенко провокує бійню і провокує її в інтересах не України, а особисто РФ”.

Прошу всіх репосту! Я хочу, щоб кожен українець дізнався правду і більше ніколи не вірив пропагандонам проклятого олігарха.

Сенсаційна новина від військового: “Брехня Порошенко про морпіха і Зеленського могла забрати десятки життів наших бійців. Проклятий олігарх явно діє в інтересах Росії”