Автівки перетворились на груду металу… Загинулu маленькі діти. Полтавщина рuдає. Моторошна ДТП сколuхнула країну…

У Полтавській області 22 серпня трапилися відразу дві аварії. Загинули двоє малолітніх дітей та один дорослий. Ще четверо осіб із травмами різного ступеня важкості перебувають у лікарняних закладах.

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції України у Полтавській області. Так, перше ДТП трапилося у Полтавському районі близько 2-ї години, на 336-му кілометрі автодороги “Київ-Харків-Довжанський”, поблизу села Говтвянчик.

Зіткнулися автомобіль “VOLVO S60”, яким керував 30-річний водій та вантажівка “MAN”. Унаслідок ДТП водій та пасажири “VOLVO”, 6-річна та 3-річна дитини, померли на місці події. Пасажирка автомобіля “VOLVO” отримала тілесні ушкодження та у важкому стані доправлена до 1-ї міської клінічної лікарні Полтави.

Також отримали тілесні ушкодження й доправлені до лікарні водій автомобіля “MAN” та його пасажир.

Загинули двоє дітей і водій pl.npu.gov.ua

За даним фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками частини 3 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть кількох осіб) Кримінального кодексу України.

Аварія трапилася поблизу села Говтвянчик pl.npu.gov.ua

Крім того, у Глобинському районі Полтавщини в селі Пронозівка місцевий житель 17 років, керуючи мопедом “Альфа” не впорався з керуванням та допустив зіткнення з деревом.

Унаслідок ДТП неповнолітній отримав тілесні ушкодження та був доправлений до Глобинської районної лікарні. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками частини 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Обставини та причини обох ДТП встановлюють слідчо-оперативні групи поліції. Триває досудове розслідування.

Джерело: obozrevatel.com

Автівки перетворились на груду металу… Загинулu маленькі діти. Полтавщина рuдає. Моторошна ДТП сколuхнула країну…