Вони жили звичайним життям… 25.08.2020 повністю перевернув життя цих трьох дівчат мрійниць (ФОТО)

РОЗБИТІ ДІВОЧІ МРІІІ…

Вони жили звичайним життям дівчат 23-24 років й були неймовірно щасливі — їм вдалось здійснити свій перший крок до мрії — вступити до Військово-Медичної Академії.

Мрія була одна на всіх — «стати військовим лікарем та рятувати життям іншим людям».

Напередодні вступу одна з дівчат просила маму: «Ти тільки молись та тримай кулачки, щоб я поступила» Таки поступили.

День 25.08.2020 повністю перевернув життя цих трьох дівчат мрійниць.

Що сталось в цей день на территорії військової частини описувати не буду — досить моторошних подробиць та фото у ЗМІ. Хочу написати коротко про кожну з дівчат.

ТАНЯ Нещодавно їй виповнилось 24 роки. Мрія стати гінекологом. Це та сама дівчинка, яка в прийомному відділенні війського госпіталя, на хвилину прийшовши до тями після шоку та великої крововтрати, відкрила очі, побачила лікаря-травматолога полковника ЗСУ і перше виказала військове вітання «Бажаю здоров’я, товаришу полковник». В очах всіх присутніх стояли сльози.

ГАЛЯ. 23 роки. Мрія стати хірургом, але через занадто великий конкурс поступила на лікаря загальної практики повітряних військ. Її призначили командиром роти і вона лежачи поряд зі сходами з перебитими ногами перша взяла себе в руки і почала роздавати команди що і кому робити: надавати першу медичну допомогу, викликати поліцію та швидку.

САША. 23 роки. Вона марила професією кардіохірурга з дитинства, але пізніше вирішила бути анестезіологом. Вона боєць з дитинства: після перенесеного захворювання в дитинстві втратила волосся, але не опустила руки ще й пішла допомагати іншим — працювала в Охмадиті. Перші її слова батьку в реанімації: «Якщо я змирилась з тим, що не маю волосся, то змирюсь і з тим що не маю ноги»

Дівчата — справжні бійці, я в них вірю, їм просто потрібна наша підтримка!

Картка для допомоги дівчатам (одна для всіх так узгоджено з дівчатами та з їх родинами):

ПриватБанк 5168 7456 0514 9878 Воронкова Наталія

Nataly Voronkova

Вони жили звичайним життям… 25.08.2020 повністю перевернув життя цих трьох дівчат мрійниць (ФОТО)