Слів підібрати важко… Стидно за таке покоління. Малолітки поглумилися над пам’яттю загuблих Героїв (ВІДЕО)

У Талалаївському районі Чернігівщини поліція притягнула до відповідальності школярок та їхніх батьків за хуліганські дії, а саме — танці дівчат біля пам’ятника загиблим в АТО захисникам.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив сектор комунікації поліції Чернігівської області.

«Поліція Талалаївського району притягнула до відповідальності школярок та їх батьків за хуліганські дії біля меморіалу загиблим воїнам АТО», — ідеться у повідомленні.

Зазначається, що хуліганство біля пам’ятника поліція виявила в ході моніторингу соцмереж і оперативно встановила особи причетних.

Ними виявились дві 16-річні та дві 13-річні учениці місцевої школи. На старших складено протокол за ст. 173 Андмінкодексу України (дрібне хуліганство), а за молодших відповідатимуть батьки — за ст. 184 (невиконання батьками, або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей).

Всі протоколи направлені до суду. Поліцейський із ювенальної превенції вже поговорив з адміністрацією та учнями школи, де вчаться дівчата.

Крім того, в навчальному закладі запланували додаткові класні години з патріотичного виховання за участю талалаївських учасників АТО.

Скандальне відео у Фейсбуці сьогодні, 29 вересня, виклав житель Талалаївки Богуслав Борсук.

На ньому видно, як 4 школярки під бадьору музику танцюють прямо на плитах перед пам’ятником загиблим воїнам.

Богуслав Борсук

😠Сьогодні зранку мені скинули ось це відео з одного Чернігівського пабліку.

😡Слів підібрати важко. Я не проти танців, я тільки за молодіжні рухи, але місце обране не те. Надіюсь це був не обдуманий крок з їх сторони, але якщо ні то сумно стає за таку молодь.

Я сподіваюсь, що слідуюче відео буде з цими дівчатами на фоні пам’ятника з вибаченнями.

Цей пам’ятник відкривали не для того.

😠Сьогодні зранку мені скинули ось це відео з одного Чернігівського пабліку. 😡Слів підібрати важко. Я не проти танців, я тільки за молодіжні рухи, але місце обране не те. Надіюсь це був не обдуманий крок з їх сторони, але якщо ні то сумно стає за таку молодь. Я сподіваюсь, що слідуюче відео буде з цими дівчатами на фоні пам'ятника з вибаченнями.Цей пам'ятник відкривали не для того.

Gepostet von Богуслав Борсук am Dienstag, 29. September 2020

Джерело

Слів підібрати важко… Стидно за таке покоління. Малолітки поглумилися над пам’яттю загuблих Героїв (ВІДЕО)