Ви вже бачили відео з тим, що відбулося в Кремлі?! Це провал! В бункері Кремля «ЧП»! Люди одразу помітили, що щось не так

B крeмлiвcькoмy бyнкeрі бyв нaсичeний дeнь — дoвeлоcь, сyдячи з yсьoго, випyскaти на вaхтy цілих двох Путіних.

Вдень вітав багатодітних батьків яйцeгoлoвuй,

а ввечері з їхнім ЦВК говорив більш крyглoгoлoвuй і крuвoрoтuй.

Експерти вже неодноразово помічали, що у Путіна розрізняються мочки вух, підборіддя, лінія росту волосся, відрізняється межа брів.

І якщо форму обличчя ще можна пояснити хірургічними процедурами, ботоксом та іншими втручаннями, то інші нюанси є вельми підозрілими.

Експерти вже неодноразово помічали, що у Путіна розрізняються мочки вух, підборіддя, лінія росту волосся, відрізняється межа брів. І якщо форму обличчя ще можна пояснити хірургічними процедурами, ботоксом та іншими втручаннями, то інші нюанси є вельми підозрілими.

Ще один момент у зовнішності президента РФ – родимка тілесного кольору на лівій щоці. Багато хто впевнені, що вона змістилася ближче до вуха, хоча цей момент помітити можуть не всі.

Двійники Путіна – про яких відомо(таблиця нижче)

Більш того, в мережі навіть є таблиця двійників Путіна, де стверджується, що їх лише шість, хоча за останні роки їх кількість могла й зрости.

Володимир Путін – 2003 рік

Двійники – вирізка з газети

В «оригіналу» – рухливі губи, мигдалеподібні очі. Є також «Говорун», який нібито озвучував президента у 2013-2015 роки. «Удмуртом» називають найневдалішу підробку Путіна.

«Удмурт» – двійник Путіна

Ще одного двійника обізвали «Кучмою» – володар пухкого підборіддя, з’явився в Санкт-Петербурзі 16 березня 2015 року на зустрічі з президентом Киргизії. Ще його спіймали на ногах, якими він метляв.

Двійники Путіна

Ще одного – «Дипломата», було помічено 5 березня 2015 року на зустрічі з прем’єр-міністром Італії. Кажуть, що у нього моложаве підборіддя.

«Дипломат» на зустрічі з Маттео Ренці (2015 рік)

«Бенкетний» дублер часто нібито використовується для рукостискань і всіляких репортажів. І «Синяк» вважається невдалим двійником президента РФ. Після дебюту у 2010 році не з’являвся на публіці.

Молодий Путін і в 2017 році

«Бенкетний»

Алексей Голобуцкий

Ви вже бачили відео з тим, що відбулося в Кремлі?! Це провал! В бункері Кремля «ЧП»! Люди одразу помітили, що щось не так