Політолог: після того, що сьогодні зробив Джо Байден, хочеться сказати Зеленському – біжи, Вова, біжи!

Після перемоги Джозефа Байдена на президентських виборах в США можна однозначно сказати, що тепер США в світі стане більше. Штати все більше впливатимуть на процеси в різних країнах. Єдине на чому вони будуть робити акцент – це не на військовій силі, а на організаціях, на цінностях.

Про це політолог і блогер Сергій Таран розповів в своєму відеозверненні до українців, яке він виклав на своїй сторінці в Facebook.Ч

Політолог зазначив, звичайно ж, питання номер один, яке нас цікавить – що взагалі означає зміна влади США для України? Для України це може означати дуже багато. Сам Байден дуже добре знайомий з українським політикумом, він дуже добре знає навіть специфіку української політики. Він особисто знає багатьох людей в Україні, він багато разів приїжджав в Україну і, звичайно ж, Україна буде в центрі його уваги. Цікавий момент, що в Україні теж знають Байдена, а, якщо послухати президента Зеленського, то Байдена не завжди знають з хорошого боку. «Так і хочеться сказати тепер Зеленському: ну, що Вова, біжи, біжи. Особливо після його заяви на підсумковій прес-конференції, де він сказав, що правоохоронні органи України повинні розслідувати плівки Байдена- Порошенко з усією строгістю », – зазначив політолог.

Він зазначає, тепер недалекоглядна політика Зеленського може обернутися йому дуже неприємною ситуацією. Людина, який очолює країну і так недобре висловився про Байдена, тепер буде намагатися якось налагоджувати свої відносини з 46 президентом США. Байдену в Держдепі обов’язково нагадають, як про нього висловлювався президент Зеленський.

Політолог: після того, що сьогодні зробив Джо Байден, хочеться сказати Зеленському – біжи, Вова, біжи!