Увага! Оборотні в пагонах! Українських водіїв «штрафують» на 10,5 тисяч! Нова схема «розводу»! (ВІДЕО)

Недалеко від одного з в’їздів до Харкова шахраї злочинним чином вилучають гроші у довірливих громадян.

Про це повідомляє портал «Хвиля» з посиланням на Telegram-канал «Труха Харків».

«На під’їзді до Харкова з боку Дніпра стоїть машина ДПС.

Гальмують всіх підряд, нас теж зупинили. Співробітник не представився, не назвав звання, не пред’явив документів. Постукав у вікно, заглянув в машину. На питання причини зупинки, запитав чи все у нас добре, запитав чия машина і відпустив «, — свідчить повідомлення каналу.

Автори цього сповіщення розкрили суть схеми зловмисників. Виявилося, що злочинці гальмують автомобілі, перевіряючи, скільки в салоні знаходиться людина.

Якщо там лише один водій, його змушують пройти тест на наявність алкоголю в крові. При цьому алкотестер обов’язково покаже, що людина знаходиться в стані сп’яніння.

«Метрів за 200 в посадці стоять» свідки «, яких викликають морганням фар. Підсумок, починають погрожувати що машину на штраф стоянку, а тобі термін, ціна питання становить десять з половиною тисяч гривень.

Сідають до тебе на пасажирське сидіння і говорять дорогу до найближчого банкомату. На такий «розвод» попався батько кілька місяців тому і ось тепер зупинили нас особисто.

Побачивши, що в машині ще три людини — обійшлися світською бесідою. А «даішник» постукав ще раз у вікно і запитав, чи вийшло у нас відео і навіщо ми його знімали «, — повідомив Telegram-канал.

Джерело

Увага! Оборотні в пагонах! Українських водіїв «штрафують» на 10,5 тисяч! Нова схема «розводу»! (ВІДЕО)