Щойно! Олена Зеленська звернулася до українців. Зворушливі слова – сльози на очах…

Щороку 21 листопада в Україні відзначають День Гідності та Свободи. Саме цього дня 16 та 7 років тому розпочались доленосні Помаранчева революція та революція Гідності. Перша леді країни Олена Зеленська звернулась до громадян і висловила свої привітання.

Вслід за президентом Володимиром Зеленським Олена Зеленська висловила свої привітання українцям з нагоди Дня Гідності та Свободи. Звернення і промовисте фото вона опублікувала на особистій сторінці в інстаграмі.

Перша леді України, як завжди, була лаконічною. Вона наголосила, що гідними громадянами своєї держави є ті, хто не боїться стати рушійною силою змін. На думку першої леді, українці саме такі.

Гідні ті, хто діє. Україна – країна гідних. З Днем Гідності та Свободи, – написала Олена Зеленська.

Допис вона доповнила промовистим фото з українським прапором і світлиною з ефектним кадром революції Гідності. Знімок зроблений на тлі вечірнього Майдану Незалежності.

Нагадаємо, Зеленський відзначив, що протягом 29 років в Україні була низка революцій. Зокрема, українці відстоювали європейський вектор розвитку, захист демократичних цінностей, прав та свобод людини.

Непереможним є лише той народ, який по-справжньому цінує свободу й гідність, – наголосив президент.

Джерело:korupciya.com

Щойно! Олена Зеленська звернулася до українців. Зворушливі слова – сльози на очах…