Теpмiнoв0! Пpямo зaрaз гoрuть головна ялинка в центрі міста, cпaлaхнyлa як сiрнuк, а все через те, що .. ВІДЕО (16+)

Під Херсоном згоріла новорічна ялинка на міській площі через замикання контактів на гірлянді. Інцидент стався пізно увечері в центрі Чаплинки – святкове дерево було встановлено біля Будинку культури.

На щастя, в результаті події ніхто не постраждав. Про це 19 грудня передали в прес-службі поліції Херсонської області. Правоохоронці спільно зі співробітниками служби з надзвичайних ситуацій з’ясовують деталі ПП і обставини загоряння хвойної красуні. Також слідчо-оперативна група опитала свідків. У Чаплинці згоріла новорічна ялинка на площі (фото: hr.npu.gov.ua)

«З отриманих показань попередньо встановлено, що умисного підпалу не було. Це підтверджується і відеозйомкою молодих людей, які в той час були біля ялинки. На відео зафіксовано, що полум’я почало поширюватися по поверхні штучної ялинки на висоті кілька метрів від землі », – йдеться в повідомленні.

Так, основною версією загорання називають коротке замикання контактів на електропроводі святкової гірлянди. У мережі показали відео, як в Чаплинці палала головна новорічна ялинка (попереджаємо – присутня ненормативна лексика!) Ролик зняли очевидці події, які встигли не тільки відобразити кадри з палаючим деревом, а й посміятися і попозувати на фоні пожежі.

Відео: У Чаплинці згоріла новорічна ялинка через замикання на гірлянді Відзначається, що рятувальники змогли загасити полум’я за 15 хвилин, однак від 6-метрової штучної ялинки після пожежі залишився тільки каркас.

Про це пише місцеве видання «Новий день». Місцева влада вже запевнили, що ялинку оперативно відновлять. На місці вже працює кран, і на каркас почали кріпити нові гілочки замість згорілих. Поки ще не відомо, чи буде це сосна або знову пластик. Місцеві жителі приносять ялинкові іграшки.

У Чаплинці від згорілої головної новорічної ялинки залишився тільки каркас (фото з соцмережі)

Раніше повідомлялося, що на святі в курортному Трускавці з ялинки почав валити густий дим, що не на жарт налякало людей. Нагадаємо, нещодавно рятувальники розповіли, як запалити ялинку і не закоротити проводку на новорічні свята.

Теpмiнoв0! Пpямo зaрaз гoрuть головна ялинка в центрі міста, cпaлaхнyлa як сiрнuк, а все через те, що .. ВІДЕО (16+)