Олігарх! Зеленський згaньбuв Порошенка на увесь світ – шoкyвaв словами. Президент не тeрпiтuмe – країна на ногах

Президент України Володимир Зеленський не готовий до особистої співпраці з Петром Порошенком.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

В інтерв’ю виданню The New York Times нинішній гарант Конституції України зазначив: партія “Слуга народу” може співпрацювати з “Європейською солідарністю” з метою прийняти “хороші ініціативи” для країни.

Проте, як зазначає президент, це зовсім не означає, що на тлі взаємодії двох політичних сил можлива особиста співпраця між Петром Порошенком і Володимиром Зеленським. На це у шостого гаранта Конституції України є свої причини.

“Я не готовий співпрацювати з Порошенком тому, що він є олігархом. Однак, якщо мова йде про хороші ініціативи в межах депутатського корпусу, тоді окей. Я знаю, що депутати між собою співпрацюють. Все, що робиться на благо України, – це добре . Але до всього, що пов’язано з яким-небудь лобізмом або ж ризиками для України, я не готовий “, – заявив Зеленський.

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський анонсував проведення глобальної реформи, яка повинна торкнутися судову систему країни.

У свою чергу гарант Конституції України вважає Джо Байдена більш відповідним кандидатом на пост президента США. Він зазначає, що Байден краще знає про стан справ в Україні на відміну від Трампа.

У свою чергу тг-канал “Наблюдатель” знайшов в цій заяві Зеленського відсилання до того ж Порошенка.

“В Офісі президента акуратно згадали Петра Олексійовича. Те, що Зеленському не дає спокою самоуправство Порошенка вже стало зрозуміло давно. Тільки от не зрозуміло, чому пан президент так і не посадив найбільшого корупціонера в історії незалежності України”, – йдеться в повідомленні каналу.

Олігарх! Зеленський згaньбuв Порошенка на увесь світ – шoкyвaв словами. Президент не тeрпiтuмe – країна на ногах