На Банковій відбувається немислиме – Зеленський може “скласти повноваження”. Слабкий керівник – Друзів не залишилося

На верхніх поверхах влади сформувалися два угруповання на чолі з Разумковим і Єрмаком, які, як вважається, поставили собі за мету в найближчій перспективі стати на чолі держави.

Таку думку висловлює джерело у Верховній Раді, пише тг-канал “Цибуля”.

“І ті й інші вважають Зеленського слабким керівником, який не те що не мріє про другий президентський термін, а може непередбачувано скласти з себе президентські обов’язки достроково. А в цьому випадку Разумков і Єрмак повинні бути до цього готові, і вони роблять для цього все необхідне: створюють команди відданих професіоналів управлінців і депутатів, підвищують свій рейтинг серед населення, проводять необхідну роботу в ЗСУ і спецслужбах і … відчайдушно «воюють» між собою за політичний вплив.

При цьому Зеленський поводить себе наче цієї метушні за владу і не помічає.

Чому так, відомо, мабуть, тільки йому. Друзів в коридорах влади у нього не залишилося, одних він зрадив, інші самі пішли самі “, – йдеться в повідомленні каналу.

А ось тг-канал “Пліткарка” вважає, що зараз вплив Єрмака на Зеленського трохи знизився.

“Вплив Глави ОП Андрія Єрмака на Президента сильно знизився і він намагається придумати нові формати роботи для утримання уваги Зеленського. Скоро буде рік, як Єрмак став Главою ОП але з обіцяного він нічого не добився для Президента на міжнародній арені, а після ігнорування Зеленського командою Байдена у нашого гаранта настало розчарування в здібностях Андрія “, – йдеться в повідомленні каналу.

А ось тг-канал “ЗеРада” взагалі називає Єрмака політиком 2020 року, і канал зазначає, що керівник ОП має просто величезний вплив на Зеленського, а сам президент живе в своєму уявному світі.

“Андрій Єрмак – глава ОП починав рік, хоч і вагомим але просто помічником президента, а закінчує всесильним господарем Банкової. В 2019 жартували, що країна в смартфоні Богдана. Так ось Богдану в 2019 не снився рівень впливу Єрмака в 2020.

Безумовно, це викликано відсутністю досвіду президента і його найближчого оточення, але ж саме Єрмак це оточення і формує. Так, що це його заслуга. Президент без Єрмака нікуди не їздить, не ходить, не хворіє і навіть не видужує. Такий рівень впливу не снився жодному «керуючому» на Банковій за всю історію України, але ж там були спритні хлопці.

Головна апаратна перемога Єрмака після свого призначення – видавлювання соросят з влади. До нього таке апаратно нікому не вдавалося. Гончарук, Рябошапка, МОН та МОЗ і НБУ – трофеї Єрмака. Для формування Кабміну Єрмак вступив в союз з Ахметовим і Аваковим.

Єрмаку вдалося приватизувати і зовнішню політику. Саме він автор «буксування» Мінська, дрейфу в бік Британії та Туреччини, «демократичного» нейтралітету України у виборах США.

Звичайно, за такими успіхами слідує низка ворогів, яких нажив собі глава ОП. За 2020 рік він повністю посварився і з Кремлем і з соросятами. Був навіть дуже потужний удар Сороса у вигляді плівок, але президент показав, що Єрмак – незамінний. До кінця року Єрмак почав вибудовувати баланс на енергоринку, посунувши Ахметова.

Загалом як не крути, в нашому болоті він відчуває себе ПОКИ крутіше всіх.

Джерело:korupciya.com

На Банковій відбувається немислиме – Зеленський може “скласти повноваження”. Слабкий керівник – Друзів не залишилося