Cпустити їх всіх на землю, сьогодні ж: Гриценко прuгoлoмшuв ранковою заявою – ніяких їм грошей, відібрати від них все

Усвідoмлюю, щo нe вcі мeнe зрoзyмiють і пiдтрuмaють, рoзпoчaв cвiй дoпuс у Фейсбук, Анaтoлiй Грuцeнкo.

Пoдaємo йoгo слoвa в oрuгiнaлi:

Я би Законом заборонив усім державним чиновникам, у тч президенту, членам Уряду, Нацбанку, правоохоронцям, військовим, суддям, купувати нерухомість, яхти, літаки чи акції підприємств закордоном і так само – тримати свої кошти в зарубіжних банках. Для тих, хто вже має – Законом визначити термін 3-6 місяців для продажу нерухомості і переведення коштів в українські банки. Хто відмовиться, має негайно залишити державну посаду. Причина очевидна: запасні аеродроми закордоном не мотивують державних чиновників до відповідальної роботи в інтересах власної держави і її економіки, не спонукають до усвідомлення умов життя наших людей і, відповідно, до ефективної роботи заради їх покращення. Ваша думка? – звернувся до підписників політик!

Окрім того, нещодавно Гриценко підкреслював:

У того офшорні схеми – і в цього офшорні схеми. Той на мільйони скуповував ОВДП – і цей на мільйони скуповує ОВДП («піраміда» під захмарні відсотки за рахунок народу, який тепер роками за ту оборудку своїми податками платитиме). У того Мальдіви – в цього Оман. У того вілла в Іспанії, на когось переписана – у цього в Італії, теж на когось переписана. Той тіпа продав бізнес – і цей тіпа продав бізнес. Той дитсадки відкривав – і цей спортзали в школах відкриває. Цей уже явку з повинною в НАЗК зареєстрував – той ще продовжує від допитів ховатися. Цей на троні і в рейтингах все ще перший – той у рейтингах все ще другий і знову рветься на трон. А країна тим часом як летіла, так і далі летить у прірву. А що народ? А він, народ, їм же обом і продовжує перші два місця у рейтингах відводити. Країну не шкода?

Також на початку липня, Гриценко відреагував на прийнятий закон та його несправедливість:

Українська влада спрощує для мешканців Криму і ОРДЛО вступ до українських університетів. Забезпечує їм пільговий режим навчання за рахунок Державного бюджету України.

Таким чином, всі ми з Вами, хто сплачує податки плюс військовий збір в Україні, в тч наші фронтовики, ветерани АТО, їхні родини, родичі загиблих, маємо забезпечити безкоштовне отримання вищої освіти дітям тих, хто податків до нашого бюджету не сплачує; більше того – сплачує податки окупантам на утримання ворожої армії, яка вже сьомий рік поспіль воює проти нас і вбиває наших людей.

Я вважаю таке рішення української влади несправедливим. І негуманним по відношенню до тих, хто не окупаційну владу – свою країну всі ці роки підтримує і захищає.

P.S. Запитаєте, що робити з абітурієнтами з Криму і ОРДЛО? Якщо хочуть у нас навчатися – будь ласка, на контрактній/платній основі. Без пільг і без спрощених процедур вступу. І з попередньою перевіркою по лінії контррозвідки, обов’язково!

Cпустити їх всіх на землю, сьогодні ж: Гриценко прuгoлoмшuв ранковою заявою – ніяких їм грошей, відібрати від них все