Привітання, яке будуть згадувати роками: Зеленськйи незвично привітав жінок з “8 березня”

Наші любі матусі, сестрички, донечки, дружини! Я щиро вітаю всіх вас! Сьогодні особливий день і особливе свято. Це свято перемоги жінок над нерівністю та несправедливістю.

Перемоги над дикими часами, коли права жінок були обмежені. Перемоги над хибним стереотипом, що жінки – це «слабка стать». Це точно не так. Прекрасна, розумна, мудра, талановита, цілеспрямована, але точно не слабка.Сьогодні наші жінки та дівчата захищають Україну на фронті, протидіють COVID-19, керують літаками та потягами, служать у поліції, навчають дітей, роблять наукові відкриття, підкорюють гірські вершини.

Є однаково успішними в парламенті та на найвідоміших сценах світу, в уряді та на найбільших спортивних аренах планети. Ну а ми притримуємо вам двері, подаємо руку або поступаємося місцем не тому, що ви слабкі. А тому, що таким чином ми стаємо трішечки кращими. Поруч з вами. Завдяки вам. Заради вас.Неправильно казати сьогодні, що ви неймовірні та особливі.

Адже такими ви є не лише сьогодні, а й усі 365 днів у році. Тож нехай ранкові квіти, кава у ліжко та палкий поцілунок також будуть невід’ємними атрибутами всіх 365 днів. І нехай усі ці дні ваші чарівні очі будуть сповнені щастям, коханням і весною. Без вас ми просто біологічні створіння.

З вами – люди і особистості

🙂

Мрійте, створюйте, надихайте і надихайтесь, досягайте мети, змінюйте світ і залишайтеся при цьому такими ж прекрасними.З Міжнародним жіночим днем! Зі святом 8 Березня!

Володимир Зеленський 

Привітання, яке будуть згадувати роками: Зеленськйи незвично привітав жінок з “8 березня”