Мама на кoлiнaх блaгaє про дoпoмoгу: вже 2 добу тривають пошуки зниклої 7-річної Марійки на Херсоні

7-річна дівчинка зникла у Херсонській області із двора у селі Щасливе. У неділю ввечері мати помітила, що дитини, яка гралася на подвір’ї, немає. Спочатку батьки шукали доньку самотужки, потім звернулись до поліції. До пошуків залучили кінологів на волонтерів.

Пошуки ще тривають, жодних результатів поки немає. Хоча довкола села зараз дуже багато людей. На допомогу поліції долучилися десятки волонтерів з різних міст, місцеві жителі.

У поліції кажуть, перевірили усе село, опитали мешканців, прочісують поля і лісосмуги. До пошуків залучали службових собак, але результату це поки що не дало. «До 200 співробітників поліції з нацгвардійцями, та велика кількість, зараз не скажу, волонтерів та інших небайдужих громадян», – кажуть у поліції.

Місцеві жителі розповідають, що востаннє дівчинку бачили увечері 7 березня на автобусній зупинці. Діти, що гралися з нею, розповіли, що Марійка дуже хотіла зустріти тата з роботи, бо чекала від нього подарунка до 8 Березня. Тому і бігала на автобусну зупинку, що неподалік будинку. І селяни вважають, що дитину могли викрасти саме на зупинці.

«З батьками були відносини нормальні, з дітками також. Навіть немає причини, щоб вона могла десь втекти. На мою думку – це могли дитини вивезти з села», – каже тітка зниклої Лариса Шаруділова.

У поліції просять водіїв, що увечері 7 березня проїжджали повз село Щасливе Олешківського району, переглянути свої відеореєстратори, можливо там буде цінна інформація. А також просять усіх роздивитися фото Марійки Борисової. Зростом дівчинка метр десять. Була одягнена у чорну курточку.

За матеріалами

Мама на кoлiнaх блaгaє про дoпoмoгу: вже 2 добу тривають пошуки зниклої 7-річної Марійки на Херсоні