«Батько жлоб»: тата дівчинки, яку в дитсадку не привітали з 8 Березня, цькують в соцмережах

Батька дівчинки Ігоря Леська, дитину якого в одному з дитсадків Чернівців не привітали з 8 Березня, бо він не здав гроші на подарунок, почали цькувати в соцмережах.

Про це чоловік розповів «Громадьскому».

Ігор Лесько каже, що булінгу в садочку щодо його доньки немає. Водночас його самого цькують в інтернеті.

«Тези такі: «Батько — жлоб», «Твоїй дитині подарунки повинен купувати ти», «Треба бути як всі», «Батько піариться на травмах дитини».

Якщо вивчити коментарі, легко впізнається вектор громадської думки», — розповів Ігор Лесько.

Чоловік також запевнив, що не планує переводити свою доньку до іншого садочка, хоча «члени батьківського комітету зроблять все, щоб нас звідти вижити».

Дівчинка залишилась без подарунка на свято, фото / АСС Батько дівчинки також додав, що наразі фахівці відділу освіти проводять у садочку службове розслідування.

Також чоловік переказує слова одного з фахівців, що, мовляв, представники батьківського комітету «вирішили «оголосити війну» батьку дитини».

Нагадаємо, у Чернівцях розгорівся скандал після того, як  батько дитини Ігор Лесько поширив у соцмережах фотографію, де в дитсадку №42 «Перлинка» дівчатка граються подарованими на 8 Березня іграшками, а його п’ятирічна дочка сидить окремо за столом.

Чоловік вважає, що так його дитину демонстративно покарали, бо він не здав гроші на подарунок, таким чином виступивши проти функціонування батьківського комітету у держзакладі, адже він, за його словами, не дає фінансових звітів.

«Батько жлоб»: тата дівчинки, яку в дитсадку не привітали з 8 Березня, цькують в соцмережах