Це фінал, він попався: Смерть Марійки з Херсону: поліція піймала 52-річного підозрюваного у вбuвстві і взяла його під варту

На Херсонщині взяли під варту 52-річного підозрюваного у вбивстві 7-річної Марійки Борисової.

Про це розповіла начальниця департаменту захисту інтересів дітей та протидії насильству Офісу генпрокурора Юлія Усенко в Facebook.

“Дитину шукали чотири доби. Весь цей час після вчинення жахливого вбивства чоловік ховав тіло, а потім відніс до місця, де вже відбувалися пошуки”, — зазначила Усенко.

За її словами, підозрюваного розшукали по “гарячих слідах” через дві доби після виявлення тіла дитини. Особу зловмисника поки не називають.

Нагадаємо, у селі Щасливе Херсонської області у четвер, 11 березня, знайшли

Чекала на подарунок від батька і зникла: усі подробиці моторошного вбивства 7-річної Марійки Борисової вбитою 7-річну Марійку Борисову. Дівчинка зникла 7 березня, її шукали чотири доби, проте знайти живою дитину не вдалось. Її тіло виявили 11 березня у мішку в старому напівзруйнованому сараї. Водночас волонтери неодноразово прочісували цю територію, а тому є підозри, що тіло дівчинки могли підкинути. Місцеві жителі готові вчинити розправу над вбивцею.

Це фінал, він попався: Смерть Марійки з Херсону: поліція піймала 52-річного підозрюваного у вбuвстві і взяла його під варту