Вoлoсcя дuбкu від цих кадрів: Щoйнo вперше оприлюднено відео, на якому видно, що саме рoбuв підозрюваний у вбивстві Марійки

Під час активних пошуків 7-річної Марійки Борисової з Херсонщини, 62-річний чоловік, якого підозрюють у вбивстві дівчинки холоднокровно спостерігав за пошуками.

У соціальній мережі facebook УНІАН опублікували відео, на якому знято роботу волонтерів ГО «Кращі люди Одеси». На відеозаписі чітко видно, чоловіка у тому ж одязі, що й на фото та відео поліції після затримання. На цьому відео підозрюваний у вбивстві Марії Борисової курить і слухає, що говорять односельчани про зниклу дівчинку.

“Вона була лагідна, довірлива, могла до любого сісти в машину, в транспорт. Дівчинка дуже приваблива була, в цьому шикарнішому пальто. Дуже пальто шикарне було на дівчинці, за рахунок коміру”, – розповідає місцева мешканка.

Запис датується 10 березня. Наступного дня тіло дівчинки знайшли в сараї, а 62-річного підозрюваного затримали. Він уже в усьому зізнався:

Час від часу він схвально похитував головою, однак хвилювання стає помітним, коли чоловік почав періодично змінювати положення ніг.

Жінка тим часом запевняла, що “у селі немає і ніколи не було злобних людей”, ніби натякаючи, що жахливий злочин скоїв хтось не з місцевих.

– Я вам говорю, у нас нікого немає, щоб могли підняти руку на дитину. Немає у нас таких ненависних людей, – розповіла вона.

Що ви думаєте з цього приводу? Пишіть свої думки і позицію в коментраях до посту!

Вoлoсcя дuбкu від цих кадрів: Щoйнo вперше оприлюднено відео, на якому видно, що саме рoбuв підозрюваний у вбивстві Марійки