ЇЇ вродою пишалися мільйони: пoмeрлa молода українка Олена, яка потрапила у cтрaшнy аварію (ФОТО)

21 березня померла жителька Нововолинська Олена, яка перебувала в комі після страшної аварії в Одесі.

Про це у фейсбуці повідомила Катерина Чернецька, пише Буг. “Травми після ДТП виявилися несумісними з життям”, – написала дівчина Нагадаємо, внаслідок аварії, яка трапилася 9 березня в Одесі, постраждала нововолинянка.

Вона перебувала в комі, їй збирали кошти на допомогу. В Одесі 9 березня трапилась дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждала жителька Нововолинська. Наразі дівчина перебуває в комі, їй збирають кошти на допомогу.

Прохання про допомогу опублікувала у фейсбук-спільноті “Нововолинські оголошення” Катерина Чернецька, передає Буг. “Альона з Нововолинська. Потрібна допомога! Зараз в комі, в важкому стані. 5168 7554 4299 4782 Мельник Володимир”, – йдеться у дописі.

Як пише патрульна поліція Одеської області, дорожня подія на Французькому бульварі в Одесі близько 3:00 ночі. Водій автомобіля Hyundai Sonata, рухаючись Французьким бульваром, не вибрав безпечну швидкість, в результаті чого не впорався з керуванням та скоїв наїзд на перешкоду – дерево. 40-річного водія та двох пасажирок доставлено до лікарні.

На місці події працював слідчий.

ЇЇ вродою пишалися мільйони: пoмeрлa молода українка Олена, яка потрапила у cтрaшнy аварію (ФОТО)