Медики прибувші на виклик діставали з ями хлопчика: мама скинула немовля в туалет відразу після того як..

У Харківській області породілля викинула новонародженого сина у вигрібну яму громадського туалету. Плач дитини почули перехожі і викликали оперативні служби

Бригада швидкої, що прибула на виклик, самотужки намагалася дістатися до дитини. Про це повідомляють у Центрі екстреної медицини та медицини катастроф.

У Харківській області жінка знайшла у закинутій вуличній вбиральні новонароджене маля. Його плач почула випадково, проходячи повз залізничний вокзал. Дитя було у целофановому пакеті, зав’язаному на вузол

“По прибуттю на місце події, фельдшер бригади, не втрачаючи ні хвилини, самостійно зірвав доски на підлозі туалета та дістав дитину із ями. Хлопчик був зав‘язаний у пакет, навколо шиї – обвита пуповина”, – повідомили у Центрі.

Хлопчика знайшли майже непритомним. Медики надали дитині допомогу.

“Після огляду та надання екстреної медичної допомоги, живого хлопчика з вагою 3 кг 300 г, зростом 51 см, 7-8 балів по шкалі Апгар шпиталізували до лікувального закладу. Щиро бажаємо дитини сил, здоров‘я та уважного Янгола Охоронця”, – зазначили у Центрі.

Нагадаємо, що подія сталася сьогодні занку у селищі Панютине Харківської області. Породілля народила сина і викинула його а туалет. Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом залишення у небезпеці новонародженої дитини.

“Поліцейські встановили особу матері хлопчика. Жінці 41 рік. У неї є чоловік та четверо дітей. Наразі зловмисниця перебуває у лікарні. За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.135 (залишення у небезпеці) Кримінального кодексу України”, – розповіли у поліції. 

Санкція статті передбачає до 3 років позбавлення волі.

За матеріалами

Медики прибувші на виклик діставали з ями хлопчика: мама скинула немовля в туалет відразу після того як..