“Час “Ч” настав!”: не даремно Байден вирішив сьогодні зателефонувати Зеленському і обговорити з ним..

У соцмережах і телеграм-каналах пишуть про велику кількість російських офіцерів, які нещодавно прибули до Луганська

Як повідомляє телеграм-канал “Чіткий Луганськ”, що підтримує окупаційну “владу” “ЛНР”, в окупований Луганськ прибули кілька десятків високопоставлених офіцерів армії Росії. Вони оселилися в готелях “Слов’янська” і “Турист”, а також в колишньому гуртожитку управління МНС, інформує Діалог.UA.

Повідомляється, що російські офіцери прибули нібито для інспектування незаконних збройних бандформувань “ЛНР”. Ймовірна мета інспектування – перевірка готовності до можливої ​​значної ескалації ситуації на Донбасі.

Цей же телеграм-канал пише і про пересування значної кількості бойової техніки на територію Слов’яносербського району в напрямку лінії розмежування. Нібито сепаратисти “ЛНР” вже приведені в стан підвищеної бойової готовності і чекають наказу від кураторів, причому, судячи з повідомлень у телеграм-каналі, йде підготовка зовсім не до оборони окупованій частині Луганської області, а до так званого “визволення” окупованої частини “Луганської народної республіки “, що в перекладі на більш доступну мову – агресія російських найманців проти України.

Більш того, в соцмережах вчора, 1 квітня, з’явився ряд відео, на якому луганчани показали переміщення військових вантажівок вулицями Луганська. Багато з машин були “забиті” “ополченцями”, яких, швидше за все, везли на позиції.


Луганчани кажуть, що, як і в “ДНР”, зараз в “ЛНР” йде примусова мобілізація . Чоловіків призовного віку запрошують до лав окупантів, причому бойовики пригрозили, якщо в призначений час призовник не прибуде вказане в “порядку” час, він буде насильно доставлений силами “народної міліції”.

“Час “Ч” настав!”: не даремно Байден вирішив сьогодні зателефонувати Зеленському і обговорити з ним..