Боже, храни Україну: “Це буде зовсім не те, що було в 2014 році” – Росія в першу чергу завдасть удару по… – Бабченко

У разі повномасштабного нападу російської армії військовий удар Москви буде пов’язаний з ракетним обстрілом і бомбардуванням більшій частині території України, при цьому наземна операція ВС РФ може повністю бути відсутнім. Для Росії головне – викликати хаос і загрозу мільйонів біженців, які налякають Захід, вимушений погодитися з умовами Кремля  на проросійський уряд в Києві.

Про це заявив російський військовий журналіст Аркадій Бабченко на своїй сторінці в соціальній мережі “Фейсбук” , коментуючи перекидання російських військових підрозділів на кордон з Україною.

“Удари будуть наноситися по всій території України. Це буде зовсім не те, що було на Донбасі, а, скоріше, те, що було в Сирії і Карабасі. Путін мав рацію, коли говорив, що вони в Сирії можуть тренуватися як завгодно довго. це правда. Вони там реально тренувалися. Враховували недоліки, виправляли помилки “, – заявив журналіст.

При цьому він підкреслив, що російським військовим в цілому не обов’язково здійснювати наземну фазу операції: Москва може зосередитися на ліквідації управління України з подальшим шантажем Заходу, який буде боятися поява на своїх східних кордонах нового Афганістану з мільйонами біженців.

За його словами, Росія буде робити все, щоб зберегти Україну і Білорусь в якості буфера, не дозволяючи двом державам вступати в НАТО. “А мета у Росії одна – Україна і Білорусь. Це останні бастіони, які ніколи, ні за яких умов не повинні опинитися в НАТО, для чого допустимо застосування ВСІХ сил і засобів” , – пише журналіст.

Раніше перекидання авіації НАТО в Україні обурила російських журналістів

Боже, храни Україну: “Це буде зовсім не те, що було в 2014 році” – Росія в першу чергу завдасть удару по… – Бабченко