Все, що було раніше – квіточки: в Росії розповіли як Кремль відповість Зеленському: “Це буде не бідність України. Це будуть злидні”

За словами Сладкова, Москва дочекається моменту, коли “Північний потік – 2” буде добудований, а українська газотранспортна система буде зупинена.

Коментуючи заяву президента Володимира Зеленського на адресу Росії з попередженням про наслідки початку війни на Донбасі, в Росії обіцяють Україні серію економічних і фінансових проблем, які нібито викличуть “злидні і бідність” українців.

Різка  заяву глави України на адресу Путіна було болісно сприйнята в РФ місцевими політиками і журналістами як виклик Москві.

Російський військовий журналіст і пропагандист каналу “Росія-1” Олександр Сладков в своєму Telegram-каналі заявив, що російська влада обов’язково дасть відповідь Україні, але спочатку дочекаються моменту, коли  газопровід “Північний потік – 2” буде добудований і запущений в роботу , а українська газотранспортна система буде зупинена. “Ось тоді і подивимося

Ось стане українська труба на ремонт після запуску” СП-2 “, тоді і поговоримо. На російській.” Слава Україні “, кажеш … Час ой як недобре грає проти України. Це буде не бідність. Це будуть злидні ” , – заявив Сладков.

Напередодні Володимир Зеленський ввечері 20 квітня виступив із зверненням до російського колеги Володимира Путіна.

Він закликав його прибути на Донбас і провести зустріч там в будь-якій доступній точці. До цього стало відомо, що на тлі стягування російських військ Рада нацбезпеки і оборони України цілодобово моніторить ситуацію на російсько-українському кордоні. Р

аніше депутат Держдуми Російської Федерації Геннадій Зюганов пригрозив Україні масштабної війною на Донбасі і запевнив, що Києву нічим воювати. Також він звернувся до Путіна .

ЗА матеріалами

Все, що було раніше – квіточки: в Росії розповіли як Кремль відповість Зеленському: “Це буде не бідність України. Це будуть злидні”