Кремль і особисто Пyтiн догрався! Європарламент щойно прийняв рішення згідно якого будь які спроби РФ подальшої ескалації..

ОЙ ХАРОШ!!!! ХАРОШШШШШ!!!!​

Європарламент підтримав резолюцію по Росії у разі подальшої ескалації і вторгнення в Україну

Резолюція передбачає:

відключити РФ від SWIFT;

припинити купівлю російського газу і нафти;

запровадити санкції проти російських олігархів та членів їх сімей і заморозити їх активи.

Як каже одна моя знайома «Я зараз плакать буду» 😊 ВІД ЩАСТЯ!Ви розумієте, що, до прикладу відключення від SWIFT – це економічна воднева бомба? Це означає, що РФ не зможе здійснювати ЖОДНИХ фінансових операцій як Держава!

Це крах фінансової системи, економіки…Якщо припиниться закупка нафти і газу – то РФ втратить навіть статус країни-бензоколонки, ну а санкції проти тамтешніх олігархів – це палацовий переворот з вірогідністю 99%!

Дякую нашим європейським Друзям, партнерам і союзникам, а особливо найбільшій фракції Європарламенту – фракції Європейської Народної Партії, яка, власне і підготувала текст резолюції!

Вважаю, що наша влада, а також партії Батьківщина та Європейська Солідарність, які мають статус спостерігачів при ЄНП – мають ВЖЕ відреагувати, подякувати і зробити висновки!

Яка ж ПРЕКРАСНА новина, Друзі

Назар Приходько

Кремль і особисто Пyтiн догрався! Європарламент щойно прийняв рішення згідно якого будь які спроби РФ подальшої ескалації..