Краще присядьте! У Росії кpичaли “Слава Україні!” під час салюту 9 Травня: реакція росіян потрапила на відео

У Росії розгорівся конфлікт у зв’язку з інцидентом в Тюмені, де під час святкового салюту на честь 9 Мая група підлітків почала кричати гасло “Слава Україні!”. Прославлення України обурило присутніх росіян, які в грубій формі негайно втрутилися в ситуацію.

Фрагмент відео випадково потрапив на камеру мобільного телефону і був опублікований в Інтернеті. Кадри публікуються на сторінці в соціальній мережі twitter.

Очевидці повідомили, що група 18-річних підлітків під час салюту стала кричати: “Слава Україні!” Знімала салют на відео жінка обурилася і зробила їм різке зауваження.

“А ну-ка там, з України, заткнулись!” – голосно крикнула вона.

Очевидці повідомили, що після різкого зауваження підлітки ненадовго затихли, проте потім стали хором викрикувати: “Ганьба! Ганьба! Ганьба!”

Знімала на відео інцидент жінка зізналася, що вигуки на честь України під час салюту справили на неї гнітюче враження і обурили. В “телеграм” вона розповіла, що, проходячи повз групу підлітків, обізвала їх і закликала застосовувати до таких дітей фізичні покарання у виховних цілях.

“Не знаю, що таке” ганьба “- ганьба, так? Що б там не було, відчуття мерзенне, хворобливе … В небі – переможний салют, а на землі ось це. Коли проходила повз, з почуттям сказала їм:” В **** ки! “Частина продовжувала стрибати на широких перилах набережної, а ось кілька зупинилися, зависли і розгублено глянули. Я вважаю, що не треба грати в плюралізм думок, в” вони ж діти “… Так, діти, з ременем незнайомі “, – написала росіянка.

Краще присядьте! У Росії кpичaли “Слава Україні!” під час салюту 9 Травня: реакція росіян потрапила на відео