Щаслива Карма: дивовижна історія кошеня без вух і хвоста

Спасибі всім, хто допоміг цій тваринці знайти нове, щасливе життя!

Життя цього тримісячного кошеняти було жорстоким і важким. Бідна дівчинка втратила вушка і хвіст. Однак, опинившись за волею долі в руках волонтерів, вона отримала шанс на нове щасливе життя. Люди, які врятували кошеня, вирішили її підбадьорити і дати можливість знову відчути любов і турботу.

Маленьку вирішили назвати Карма. Вона була бездомною, поки її не підібрали і не привезли до притулку. У кошеняти були відрізані вуха і хвіст, що говорило про жахливе минуле кошеня. Тож не дивно, що вона ставилася до людей з підозрою і не підходила до них. Волонтери притулку вирішили звернутися в Humane Society Silicon Valley за допомогою.

Ця організація займається реабілітацією тварин, які мають нестандартні проблеми зі здоров’ям, а також труднощі в соціалізації. Вони взялися прийняти Карму до себе на реабілітацію, щоб дати їй можливість знову почати жити повноцінним життям.

«Рани вже майже зажили, але малятко все ще боїться, особливо, людей», — каже публіцист Мішель Ніколсон.

За кошеням деякий час доглядав опікун, якому було доручено створити необхідні умови, щоб повернути їй впевненість і забезпечити необхідний догляд.

Карла Берті, один з працівників притулку, дізнавшись про нелегку долю Карми, вирішила провідати її. Карла настільки перейнялася долею дівчинки, що їй захотілося подарувати кошеняті що-небудь особливе.

«Моя подруга сказала, що у кошеняти немає вушок, і мені прийшла ідея зв’язати для Карми симпатичну шапочку», — каже Карла.

Вдома Карла за пару днів втілила свою ідею в життя. Вона зв’язала для малятка красиві рожеві вушка. До вушок жінка вирішила зробити рожеву іграшкову мишу під колір і сіре ліжко-лежанку.

Як тільки Карма побачила свої подарунки, вона відразу проявила до них інтерес.

Шапочка з вушками дуже добре підходила їй. Вона трохи пограла з мишкою і затишно розташувалася в м’якому ліжечку.

«Через деякий час вона обов’язково прийде до тями після пережитих потрясінь, потрібна лише любов і турбота. Коли вона грає, то виглядає більш спокійною і безтурботною. Її опікун часто грає з нею, щоб налагодити з нею зв’язок», — додає Мішель.

«Вона провела в прийомній сім’ї всього пару днів, але вже навчилася вибиратися зі своєї шкаралупи. Карма змогла подружитися з іншими домашніми кішками і навіть собаками».

«Зараз Карма вже готова до того, щоб знайти нову родину і любити її, забувши про жахи минулого».

Кошеня включили в програму усиновлення, однак в цей же день в притулок за Кармою прийшла молода жінка, щоб забрати її в сім’ю. Зараз малятко абсолютно щаслива в суспільстві люблячої господині і нових братів і сестер. Щаслива Карма!

Вам сподобалася ідея вушок для Карми?

Щаслива Карма: дивовижна історія кошеня без вух і хвоста