Увага всім батькам! Ось чому при вітрянці не можна дітям давати нурофен

Зараз мама вважає, що повинна застерегти всіх батьків про можливі наслідки прийому ібупрофену. Навіть Королівський коледж педіатрії та дитячого здоров’я написав, що батькам слід бути дуже уважними, якщо дитина підхопила вітряну віспу.

На своїй сторінці в Facebook Хейлі написала: «Вітряна віспа часто зустрічається у дітей, тому я б хотіла застерегти всіх батьків — НІКОЛИ не давайте дитині під час хвороби нурофен / ібупрофен».

Мама звернулася до 4 різних лікарів, і всі вони прописали дитині препарати, що містять ібупрофен. Хейлі почала давати Льюїсу ліки, які прописали лікарі.

Через деякий час мама зрозуміла, що її дитині стає тільки гірше. Температура піднялася ще вище, а сліди віспи ще більше засіяли тіло малюка. Лікарі стверджували, що «це нормально при вітрянці», але інстинкти матері взяли своє.

Хейлі з’ясувала, що нурофен — протизапальний засіб. Але при вітряній віспі він працює трохи інакше. Виразки проникають в тканини шкіри ще глибше, ніж якби дитина не приймала нурофен.

Виявилося, що у Льюїса виникла септицемія — зараження крові. Завдяки чуттю Хейлі цей стан виявили на ранніх термінах.

Більш того, вже після того, як Льюїсу стало погано, його мама знайшла на офіційному сайті нурофена інформацію про те, що даний препарат не можна приймати при вітряній віспі. Але хто ж сперечається з лікарями і засумнівається в їх кваліфікації, правильно?!

На щастя, зараз малюк почувається краще.

Зараз мама вважає, що повинна застерегти всіх батьків про можливі наслідки прийому ібупрофену. Вона написала повідомлення в Facebоok, яким поділилося понад 430 тисяч батьків. Крім того, навіть Королівський коледж педіатрії та дитячого здоров’я написав, що батькам слід бути дуже уважними, якщо дитина підхопила вітряну віспу.

Увага всім батькам! Ось чому при вітрянці не можна дітям давати нурофен