Жодного aрeштy Поpoшeнкa не буде! Нас знову poзвeлu як кошенят. “Слуги Народу” poзпoвiлu правду

Цю інформацію підтвердили відразу кілька джерел, в тому числі і самі депутати від партії Слуга Народу.

Депутат від Слуги Народу Макисм Бужанський пише:

«3 грудня. В порядку денному Верховної Ради, подання на зняття недоторканності з Порошенком немає. Це все, що потрібно знати про Генерального Прокурора і політичну відповідальність ».

Також Максим Бужанський іронічно додає:

«Зима прийшла, посадок немає, Всім виборцям привіт.»

Замість цього слуги олігархів внесли законопроект, який назавжди закриє питання з майданом. Всі сліди знищать, а свідків зачистять. Крім цього слуги готують подарунок пану Порошенку!

Про це пише юрист Андрій Портнов

«Друзі, завтра в парламенті голосуватимуть за зміни до закону про ДБР, які через керівників держави лобіює Генеральний прокурор Рябошапка.

Ключових смислів у цього закону два. Перший – заблокувати розслідування кримінальних справ стосовно Порошенко призначенням в ГБР нового і лояльного до Рябошапка функціонера.

Другий – автоматично перевести в ГБР слідчих Майдану, п’ять років цілеспрямовано фальсифікували в ГПУ це головне кримінальну справу країни, щоб знищити сліди злочинів Порошенко.

Голосування за закон призведе до реабілітації Порошенко, збереженню його активів, рахунків і офшорів і до консервації розслідування масових вбивств на Майдані ».

Також барону Порошенко пропонують пост спікера Верховної Ради України, щоб його шакали НЕ розхитували влада. По суті це черговий банальний кидок і договірняк. Порошенко домовився з Коломойським, а Зеленський, як виявилося, лялька в руках олігархів.

Дякую всім, що голосували, а тепер розходимося … Не полінуйтеся і поділіться зі своїми друзями в соціальних мережах. Країна зобов’язана знати правду!

Жодного aрeштy Поpoшeнкa не буде! Нас знову poзвeлu як кошенят. “Слуги Народу” poзпoвiлu правду