Фейкові поліцейські: у Києві молодики розмалювали Mustang під поліцейське авто і зупиняли порушників

Двох хлопців затримали за незаконне використання символіки поліції та спецсигналів.

У Києві патрульні затримали розмальований під поліцейське авто Mustang, у якому перебували двоє молодиків – відео затримання опублікувала на своїй сторінці журналістка програми “ДжеДАІ” Наталія Волосова. Подія сталася біля торгівельного центру “Дрім таун” передає ТСН.

Хлопці заявили, що знімали соціальний ролик. Вони у поліцейській формі та зі спеціальними жетонами зупиняли машини, які порушували правила дорожнього руху. На свій захист показали поліцейським звернення до Святошинського райвідділку поліції з проханням про дозвіл на зйомки. Однак, прохання було оформлене не встановленим чином, дозволу від поліції вони показати не змогли, а крім того знімання відбувались у іншому районі столиці.

Обох хлопців затримали за незаконне використання символіки поліції та спецсигналів. Водій отримає два адміністративні протоколи, за якими йому доведеться сплатити штраф. А от оператора одразу повезли до військкомату – виявилось, він перебуває у базі розшуку комісаріату. Машина відправиться на штрафний майданчик.

Поліція затримала поліцію. Вибачте за тавтологію, але це правда 😅

Gepostet von Natalia Volosova am Mittwoch, 11. Dezember 2019

Фейкові поліцейські: у Києві молодики розмалювали Mustang під поліцейське авто і зупиняли порушників