Українці нe вiрять cвoїм oчaм! Від ранку всi тeлeкaнaлu пoкaзaлu хто нaспрaвдi cтрlляв нa Мaйдaнi. Відео

До рук журналістів потрапило відео, на якому чітко видно і чутно, що снайперську стрілянину по людях вели з готелю Україна.

Готель повністю перебувала під контролем Парубія і Пашинського. 

Пропали останні сумніви. Версія про те, що Парубій, Пашинський та їх угруповання причетне до бійні повністю підтвердилася. Найкривавішу кара 21 століття організували угруповання підконтрольні силам Майдану:

Мотив шалено простий. Спровокувати втеча Януковича і його подальшу ліквідацію.

Уважно дивіться відео:

Екс-генеральний прокурор України Юрій Луценко вкрав сотні томів і гігабайти відео, які безпосередньо стосуються снайперського розстрілу активістів та правоохоронців на Майдані.

Цю інформацію підтверджують і адвокати правоохоронців і адвокати сімей активістів.

«Луценко, Горбатюк та його угруповання вкрали і знищили тисячі сторінок, гігабайти відео які безпосередньо стосувалися снайперського розстрілу. Достовірно відомо, що зникли всі відео які підтверджують, що снайперські позиції знаходилися в готелі Україна де якраз в той час знаходився Андрій Парубій. Швидше за все Луценко знищив найважливіші і ключові докази. Зараз розслідувати справи буде неможливо. Всі кінці ведуть в воду », – говорить джерело в прокуратурі.

Тепер стає абсолютно очевидним, що снайперський вогонь по активістам і правоохоронцям вели снайпера пов’язані з лідерами Майдану. Вони навмисно спровокували бойню, щоб була причина фізично ліквідувати Януковича і захопити владу

Цю інформацію підтверджують сотні людей, активістів, юристів і самих учасників тих страшних подій.

Проходження українського кордону грузинським снайперам, які брали участь у подіях на Майдані взимку 2014 року, забезпечив особисто Андрій Парубій, а їх роботою керував Сергій Пашинський.

Про це в інтерв’ю виданню «Українські новини», опублікованому 31 жовтня, розповів адвокат Олександр Горошинський

За його словами, за весь час протестів на Майдані туди в різний час  прибули  чотири групи грузинських бійців – по 10 осіб у кожній. Один зі свідків,  Цезарі Баджалідзе , прилетів 15 січня 2014 року, інший,  Георгій Бежіташвілі  – в середині грудня 2013 року. Олександр Ревазішвілі  з’явився в Києві ще навесні 2013 року: за дорученням колишнього військового  Мамукі Мамулашвілі  він проводив снайперську рекогносцировку місцевості в районі Хрещатика та Майдану.

«Це говорить про ретельну підготовку наступних подій. Свідки повідомляють, що в аеропортах Тбілісі та Борисполі для них були організовані проходи без прикордонного контролю. Вони прибували в Україну за паспортами на чужі імена. Як їм пояснювали мету візиту: «допомога протестувальникам на Майдані і створення хаосу» », – розповів адвокат.

Тепер логічне запитання. Якщо Парубій, Пашинський, Порошенко, Луценко, Геращенко і інші відморозки не причетні до вбивств на Майдані, чому ж за 6 років немає винних? Мало того, чому лідери Майдану відразу ж спиляли дерева куди потрапляли снайперські кулі, знесли бруківку де могли бути докази і знищили тисячі томів справи. Чому?

Тому що вбивцями активістів та правоохоронців виступають самі ж криваві відморозки захопили владу і потопили країну в крові. Вони втопили нас в крові з єдиною метою наживи. Наша кров допомогла їм вкрасти мільярди.

Обов’язково поділіться зі своїми друзями. Країна зобов’язана знати всю правду!

Источник: www.bn24.biz.ua

Українці нe вiрять cвoїм oчaм! Від ранку всi тeлeкaнaлu пoкaзaлu хто нaспрaвдi cтрlляв нa Мaйдaнi. Відео