Геніально! Зеленський “взув майданівців Порошенка”: такого не робив ніхто. Браво

Перед самим Офісом президента України на Банковій почали встановлювати ковзанку.

Всі матеріали привезли пізно ввечері 11 грудня, вночі спорудили огорожі. Що цікаво, каток розташували практично перед головним входом в Офіс президента, де раніше мітингували активісти.

Площа ковзанки становитиме 12 на 24 метри. Її будуть встановлювати 12 днів. Перекривати площу ніхто не збирається.

Офіційних коментарів щодо спорудження поки немає. Тим часом українці вже активно коментують встановлення ковзанки в такому несподіваному місці.

“Тепер, щоб провести мітинг, активістам доведеться брати в оренду ковзани або приходити з власними, “Майданівці Порошенка” будуть вигукувати “кричалки” на ковзанах. Геніально, хочу це побачити. А Петро Олксійович теж на ковзани стане”, – пишуть користувачі.

Відкрити ковзанку планують 28-29 грудня, проте все залежить від погоди. Працюватиме вона до 19 січня. Зауважимо, що катання на ковзанці буде безкоштовним.

Що цікаво, Генеральний директор Національного комплексу “Експоцентр України” (ВДНГ) Євген Мушкін заявив, що ковзанка будується для популяризації проєкту “Зимова країна на ВДНГ”, а також інших проєктів “Експоцентру”, а всі виручені кошти від яких йдуть на відновлення державного ВДНГ.

“У нас була розмова із керівником ДУС (Державне управління справами) щодо такого соціального проєкту в центрі Києва. Ми отримали згоду зробити це просто перед Офісом Президента”, – заявив він.

До слова, колишній президент Віктор Янукович виправдовував розгін акції протесту у 2010 році необхідністю встановити новорічну ялинку (“йолку”) на Майдані незалежності. Тоді виник мем “йолка”, він у 2013-му лунав із Євромайдану, який почався з розгону акції.

Водночас Володимир Зеленський після інавгурації відкрив для проходу вулицю Банкову, де працює Офіс президента. Від жовтня активісти приходять туди з акціями.

Наразі площа на Банковій залишається відкритою, огорожу поставлено збоку від Офісу президента.

Додамо, що керівник Офісу президента Андрій Богдан заявив, що акції з приводу “червоних ліній” для президента Володимира Зеленського під час “нормандського саміту” заважали перемовинам в Парижі.

“Під час цієї дискусії президент Російської Федерації двічі заявив:

“А як ви можете вести переговори, коли саме в цей момент у вас там на Майдані стоять активісти, стоять люди, які до президента ставлять певні вимоги?”

І звичайно це погіршувало переговорну позицію, – заявив він.

 

Источник: www.bn24.biz.ua

Геніально! Зеленський “взув майданівців Порошенка”: такого не робив ніхто. Браво