Опубліковано викриття, яке потрясло країну: Порошенко підписав розпад України, щоб його злочини ніколи не розслідували

Екс-Президент України Петро Порошенко цілеспрямовано підписав розпад України, щоб його страшні корупційні та військові злочини ніколи не розслідували.

Про це повідомляє видання Час з посиланням на Ангелу Меркель і адвоката Дональда Трампа Руді Джуліані .

Мінські угоди підписані Порошенко це не просто державна зрада з боку Порошенка, це план по навмисному розчленування України.

За словами Меркель, екс-президент України страшний негідник і брехун. Саме він підписав в 2015 році розпад України і поставив підпис під абсолютно абсурдними Мінській угоді.

Меркель заявила Зеленському, що виконати Мінські угоди неможливо і вона тоді говорила Порошенко, що він підписує смертний вирок своїй власній країні.

Підпилий Порошенка поставив підпис не дивлячись ні на що. Він отримав гарантії від покровителів.

Зараз альтернатив Мінським угодами немає, що в кращому випадку обіцяє федералізацією України в класичному варіанті, а в гіршому варіанті – розпад України на кілька частин.

До вчорашнього дня багато хто не розумів навіщо це було Порошенко, однак вчора адвокат Дональда Трампа розставив всі крапки.

Порошенко знав, що рано чи пізно його злочини будуть розслідувати і для того, щоб уберегти себе і своїх покровителів він підписав вирок Україні

Колишній мер Нью-Йорка і особистий адвокат Дональда Трампа, як і обіцяв кількома годинами раніше, почав публікувати у себе в  Twitter  докази того, що влада в Україні була захоплена адміністрацією екс-президента США Барака Обами і їх агентурною мережею в Україні на чолі з екс -президентом України Петром Порошенко.

Він стверджує, що з України було вкрадено і виведено за кордон понад 100 мільярдів доларів під шумок війни.

«Це більше ніж стан Біла Гейтса і Марка Цукурберга разом узятих», – стверджує Джуліані.

Порошенко і членам його режиму не просто дозволяли красти, вони крали і ділилися зі своїми покровителями Байденом, Клінтон і іншими членами дем.партіі. Дільба вкраденого відбувалася за принципом: «70% відправлялося покровителям в США, 30% залишав собі Порошенко і члени його режиму».

«Вони захопили владу, зруйнували величезну країну в центрі Європи і що найстрашніше, їхні злочини можуть бути не розкриті в зв’язку з вкрай складною ситуацією в Україні.

У разі виконання мінських угод, Порошенко залишиться на волі. У разі невиконання пунктів мінських угод Порошенко також залишиться на волі, оскільки Україна почнуть рвати на шматки. Це патова ситуація і Порошенко прекрасно усвідомлював все, що робить.

Обов’язково поділіться зі своїми друзями в соціальних мережах. Країна зобов’язана знати всю правду, інакше у нас немає майбутнього …

Опубліковано викриття, яке потрясло країну: Порошенко підписав розпад України, щоб його злочини ніколи не розслідували