Ми пoпeрeджaлu Зeлeнcькoгo: Aхмeтoв виходить на Мaйдaн: пoчaвcя прoцeс пoвaлeння влади

Ахметов виводить шахтарів на вулиці українських міст. Основна акція об’єднається з уже існуючим майданом Тимошенко і Медвечука (ред. Медвечук і Тимошенко також об’єдналися в парламенті)

Підтверджується те, про що ми писали ще 6 місяців тому. Олігархи пішли війною проти України і українського народу повідомляє видання ЧАС

18 грудня розпочнеться загальна шахтарський страйк: всі державні підприємства з видобутку вугілля будуть зупинені, а шахтарі вийдуть з протестами. Рішення вийти на акції протестів прийняв «Незалежний» профспілка гірників України, повідомив « Вчасно » глава організації Михайло Волинець.

Ватажок «Незалежної» профспілки гірників України Михайло Волинець є ставлеником Ахметова і одночасно депутатом Верховної Ради від угруповання Тимошенко.

Таким чином Тимошенко і Ахметов об’єднали свої сили в боротьбі проти українського народу на чолі з Президентом України.

Крім цього сьогодні ж почнуться ще кілька великих так званих акцій.

На майдан виводять своїх кишенькових активістів Медвечук і Рабинович.

Примітно, що в олігархів немає єдиної позиції. Хтось виводить людей проти продажу земель, хтось проти рабської праці шахтарів. Рабинович і зовсім виводить людей на вулиці проти утисків свободи слова для християн! Це не жарт!

Ось скрін шот однієї з так званих активісток:

Сьогодні ж бунтувати почне Ігор Коломойський під НБУ. Він також виводить своїх активістів на вулиці Києва. Коломойський буде бунтувати проти НБУ

Також своїх «патріотів» з 25 грудня виводить олігарх Порошенко. Ці мерзоти будуть бунтувати проти «репресій» і капітуляції.

Чого хочуть олігархи?

Президент України наступив на хвіст кожному олігархові, який 27 років грабував Україну.

Кілька тижнів тому олігархи провели таємний сходняк в два тури. Перший сходняк був проведений в одній з країн ЄС. Другий в замку Ахметова під Києвом.

Вони домовилися паралізувати країну. Зупинити всі процеси в Україні і в кінцевому підсумку повалити законну владу шляхом імпічменту, або шляхом класичного кривавого майдану.

Ситуація настільки небезпечна, що ви собі навіть не уявляєте.

Буквально через кілька годин після початку майдану Тимошенко, в Києві почали проливати кров. Тільки за один вчорашній день 4 людини отримали важкі поранення і 2 були вбиті . 14 правоохоронців в реанімації. Один у вкрай важкому стані, йому будуть робити трепанацію черепа і вже відомо, що молодий поліцейський з Рівного на все життя залишиться паралізованим.

Життя українця для олігарха оцінюється в 500 гривень. Їм плювати скільки людей загине, оскільки їм плювати на бідний народ України. Ми повинні бути рабами, співати гімн і покірно платити комунальні послуги, а коли треба віддавати свої життя і життя своїх дітей за інтереси панів.

Обов’язково поділіться зі своїми друзями в соціальних мережах. Країна знаходиться в небезпеці!

Ми пoпeрeджaлu Зeлeнcькoгo: Aхмeтoв виходить на Мaйдaн: пoчaвcя прoцeс пoвaлeння влади