Гaнeбнy пpaвдy пpo Вaкaрчyкa пoкaзaли по вciх тeлeкaнaлaх! Нaд ним cмiєтьcя вcя Євpoпa: цe кpaх йoгo кaр’єрi. Відео

Народний депутат Верховної Ради України, лідер партії «Голос» Святослав Вакарчук поїхав давати концерти на новорічні корпоративи для громадян Білорусії і … .Росії.

Про це повідомляє Телеграм канал Інсайдер уа.

Лідер партії «Голос» Святослав Вакарчук танцював на корпоративі білоруської компанії Wargaming, що створила всесвітньо відому комп’ютерну гру World of Tanks і для високих гостей з Газпрому.

За  даними  джерела, за виступ Вакарчук попросив близько 100 тисяч євро – оплата відбувалася через офшорні рахунки.

Перші кадри вже потрапили в мережу:

А ось і відео:

Вакарчук на корпоративі в Мінську

«Обов’язковою умовою в райдері було – повна заборона фото і відео зйомки під час концерту, щоб Славка не” тролів »під куполом Верховної Ради», – йдеться в повідомленні.

Раніше Вакарчук заявляв, що не отримує гонорарів за свої виступи, тому що за законом депутати Верховної Ради не мають права займатися підприємницькою або будь-який інший оплачуваної діяльністю. 

Також повідомляється, що Вакарчук їздить до «ворога» на корпоративи з 2015 року.

В Україні він закликає громадян до майданів проти Зеленського. Виступає на проплачених майданах Порошенко і каже про «капітуляцію», а в цей же час танцює на корпоративах найближчих друзів Путіна.

Це і є мерзенність, жадібність, брехня і неймовірна відмороженість так званих «лідерів майдану», які за кілька доларів готові на все в цьому житті.

Обов’язково поділіться зі своїми друзями в соціальних мережах. Країна зобов’язана знати правду!

Гaнeбнy пpaвдy пpo Вaкaрчyкa пoкaзaли по вciх тeлeкaнaлaх! Нaд ним cмiєтьcя вcя Євpoпa: цe кpaх йoгo кaр’єрi. Відео